omni bike parts ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Omni Bike Parts

Iedereen die regelmatig fietst wil natuurlijk dat zijn of haar fiets goed functioneert. Als je in het weekeinde graag je op je racefiets stapt dan zijn werkende remmen en wielen net zo belangrijk als dat je dagelijks een paar kilometer door de stad naar je werk fietst. Voor iedereen die fietsonderdelen nodig heeft zijn er diverse online shops en webwinkels te vinden waar je ze kunt bestellen. Om te weten te komen hoeveel sterren als waardering deze aanbieders krijgen kun je de reviews van consumenten op onze website bekijken. Daar staan ook hun opmerkingen en klachten vermeld zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Over Omni Bike Parts

Omni Bike Parts

is als bedrijf gevestigd in het Limburgse Geleen. Vanuit deze plaats worden alle orders die voor 17.00 uur geplaatst en betaalt zijn nog dezelfde dag verzonden. Als je tijdens het bestellen hulp nodig hebt dan kun je de veelgestelde vragen op de site van deze aanbieder bekijken. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Omni Bike Parts, het telefoonnummer en het e-mail adres zijn zonder moeite op de site te vinden. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de producten van deze online shop? Houdt dan de Facebook en Instagram accounts van Omni Bike Parts in de gaten. Nieuwe producten en artikelen die in de uitverkoop gaan worden daar regelmatig gepubliceerd.

De producten en diensten van Omni Bike Parts

De drie belangrijkste productcategorieën van Omni Bike Parts zijn prominent in het menu te zien. Zo zijn alle producten onderverdeeld in fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietsuitrustingen. Op die manier wordt het zoeken naar een fietscomputer van het merk Bryton of een Trivio fietspomp een stuk eenvoudiger. Verder zijn er bidons en houders, kettingen, pedalen en fietskleding van diverse merken verkrijgbaar. Zelfs fietsbanden van merken zoals Goodyear en sportvoeding van Enervit kun je er bestellen. Hoe makkelijk het bestellen en betalen gaat lees je in de ervaringen en commentaren die klanten in hun Omni Bike Parts reviews op onze website achterlaten.

Betaalmethodes en kortingen bij Omni Bike Parts

Deze webwinkel is gecertificeerd door de Thuiswinkel organisatie en biedt je een aantal zekere betaalmethodes zoals iDEAL en PayPal om veilig te kunnen betalen. Natuurlijk is veilig winkelen belangrijk en als je dat goedkoper dan normaal kunt doen dan is dat mooi meegenomen. Wist je al dat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een Omni Bike Parts kortingscode tijdens het afrekenen? In de reviews over dit bedrijf op onze site vind je tips over waar je ze zoal kunt vinden.

Reviews en commentaren over Omni Bike Parts

De reviews die wij laten zien worden door steeds meer klanten gelezen en dat is maar goed ook want iedereen heeft het recht om te weten of Omni Bike Parts betrouwbaar is of niet. Jij kunt als bestaande klant van deze webshop ook jouw beoordeling er over op onze site achterlaten. Binnen een paar minuten kun je jouw commentaar, klachten en het aantal sterren dat je geeft aan de wereld laten zien. Op die manier kunnen we samen laten zien wat de plus- en minpunten van het bestellen van producten bij Omni Bike Parts zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review