Olssen

Alle reviews

Olssen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Olssen

Olssen biedt vandaag de dag complete elektronische lockersystemen aan toonaangevende bedrijven en organisaties zoals BNP Paribas, KLM, IKEA, Rabobank, Schiphol, Pfizer en nog veel meer. Het bedrijf wil graag slimme elektronische opbergmogelijkheden bieden voor bedrijven, zij zitten dus in de business-to-business markt. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Olssen lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Olssen achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent en dus niet voor verrassingen komt te staan. 

Over Olssen
Olssen werd opgericht in 2004 door vier broers: Arjan, Cees, Leo en René de Bruin. De vier broers begonnen hun avontuur in Hardinxveld-Giessendam in een garage, oorspronkelijk met handelen in gebruikt meubilair. Zij kwamen er snel achter dat klanten een behoefte hadden aan slimme(re) opbergoplossingen. Deze kans voor verder ontwikkeling werd door het bedrijf met beide handen aangegrepen. Vanaf dat moment gingen zij zich namelijk specialiseren in dit soort opberg oplossingen. Er werd in de jaren die volgden veel tijd, energie en middelen geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen slim elektronisch lockersysteem. Dit is nu op de markt. 

Producten en Diensten van Olssen
Het eerste officiele product van Olssen was het Ubilock systeem, dit is een elektronisch lockersysteem met veel mogelijkheden. Dit elektronische lockersysteem is toepasbaar in elke situatie en omgeving waar behoefte is aan een veilig en gebruiksvriendelijk lockersysteem. De lockersystemen hebben veel features waarmee het aangepast kan worden naar uw wensen en waardoor het geintegreerd kan worden in de omgeving van uw bedrijf. Om maar een paar features te noemen: de lockers kunnen op verschillende manieren geopend worden: via een RF-ID kaart, personeelspas, badge, tag, pincode etc. Er zit dus altijd wel iets tussen wat voor u het best werkt. 

Een ander feuture aan de lockers is dat ze ingesteld kunnen worden voor vast of wisselend gebruik (dynamische/flexibele lockers). Dit is afhankelijk van de situatie en de locatie waar de lockers komen te staan. Elektronische schoolkluisjes worden bijvoorbeeld ingesteld op vaste gebruikers, terwijl kantoorlockers meestal worden ingesteld voor wisselende gebruikers. Ook is het mogelijk om bestaande personeelsbestanden te integreren in een lockersysteem, denk hierbij aan HR-systemen, toegangscontrole systemen, active directory en leerlingvolgsystemen (zoals bijvoorbeeld Magister of Somtoday). Hierdoor is het mogelijk om de systemen volledig in uw bedrijf (of school) te integregren wat het allemaal een stuk makkelijker maakt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Olssen
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Olssen? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Olssen op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Olssen vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Olssen of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Olssen nu achter.