Notino

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Notino

Er goed uitzien is een ding, maar ook nog eens goed ruiken is next level. Tijdens je zoektocht naar een plek waar je goed parfum en cosmetica kunt kopen heb je misschien wel eens gehoord van Notino. Bij Notino geloven ze erin dat schoonheid voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Maar je wilt wel zeker weten dat het het waard is om een bestelling bij Notino te plaatsen. Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de parfum, zijn ze überhaupt wel echt? Wat kun je verwachten van de klantenservice en klantvriendelijkheid? Deze vragen spelen een cruciale rol tijdens het plaatsen van je bestelling(en). Vandaar dat je op onze ervaringen website terecht kunt voor reviews en beoordelingen. Lees dan over de ervaringen van consumenten die al eens eerder bij Notino hebben besteld.

Wat is Notino

Notino is een bedrijf met als doel om Europa mooier te maken. Ze geloven erin dat schoonheid iets is dat voor iedereen bereikbaar moet zijn, daar helpen hun producten je bij. Schoonheid geeft je namelijk de kracht om zelfvertrouwen en positiviteit te stimuleren, aldus Notino. Het verhaal van Notino dateert terug naar het jaar 2004, toen werd het bedrijf in Tsjechië opgericht. De 16+ miljoen klanten zijn volgens hen een goed teken dat ze goed op weg zijn om hun doelen te realiseren. In de ruim 17+ jaar dat ze bezig zijn om een van de grootste e-shops van Europa op het gebied van parfum en cosmetica te ontwikkelen, hebben ze een assortiment opgebouwd van meer dan 80.000 verschillende producten. Met meer dan 1.500 verschillende wereldbekende en ook kleinere lokare merken. Het bedrijf is op internationaal niveau actief. Ook wij in Nederland kopen regelmatig cosmetica gerelateerde producten.

Producten en diensten Notino

Notino verkoopt zoals gezegd parfum en cosmetica. Ze verkopen parfum voor vrouwen en mannen, enkele bekende merken zijn: Creed, Montblanc, Versace, Armani, Swiss Arabian, Narciso Rodriguez, etc. Ook verkopen ze gift sets en geparfumeerde cosmetica. Notino verkoopt ook accessoires zoals travel verstuivers en andere navulbare parfum verstuivers. De cosmetica kant van het bedrijf bestaat uit make-up voor ogen, wenkbrauwen, lippen, nagels, maar ook borstels, paletten, accessoires en nog meer. Lichaamsverzorging, tanden, zon en overig zijn ook categorieën aan producten die bij Notino te vinden zijn.

De producten van Notino kunnen worden gefilterd op bepaalde kenmerken. Denk hierbij aan het merk, hoeveelheid ml, de prijs, kleur, geursoort, recensies, etc. Ook verkopen ze cadeaubonnen. Bestelling kunnen worden betaald met iDEAL, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, Klarna (After Pay) en PayPal.

Contact

Toch nog onduidelijkheden, klachten of ideeën voor Notino? Dan kan je een van de volgende gegevens voor contact gebruiken. Bellen met de klantenservice via: 020 369 0603. Mailen is mogelijk via: info@notino.nl, tevens kan je ook het online invulformulier op hun website hiervoor gebruiken. Meningen en opmerkingen over de klantenservice kan naar feedback@notino.nl worden verzonden. Ze hebben een pagina met veelgestelde vragen, hier kan je wellicht je vragen ook vinden.

Reviews en beoordelingen Notino

Staat jouw badkamer al vol met geuren en cosmetica van Notino? Laat hier dan achter wat je er van dacht in de vorm van een review. Op deze manier krijgen andere geïnteresseerde consumenten een beter idee over wat ze van Notino mogen en kunnen verwachten. Wil je zelf meer leren over Notino en andere (gelijksoortige) ondernemingen? Dan kan je bij ons terecht voor reviews en beoordelingen, kom er dan achter wat andere consumenten denken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nadine Prins 1 jaar geleden
8
Ik ben onlangs klant geworden bij Notino en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over hun service. Ten eerste was de website zeer gemakkelijk te navigeren en bevatte het een breed assortim...

Alle reviews ( 1 )

Notino: Uitstekend assortiment & Klantvriendelijkheid

Ik ben onlangs klant geworden bij Notino en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over hun service. Ten eerste was de website zeer gemakkelijk te navigeren en bevatte het een breed assortiment aan parfums en cosmetica. Ik vond, na wat zoeken, precies wat ik nodig had tegen een concurrerende prijs. Eenmaal besteld werd mijn aankoop snel geleverd zonder vertraging of problemen. Ook werd mijn product goed verpakt om eventuele schade tijdens transport te voorkomen. Kortom, ik kan Notino ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten tegen een goede prijs in combinatie met uitstekende klantenservice.

N
Nadine Prins 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!