Megagadgets

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Megagadgets

Voor een cadeautje of een gekkigheidje hoef je de deur niet meer uit. Voor de nieuwste gadgets kun je tegenwoordig terecht bij MegaGadgets.nl. MegaGadgets is een detailhandel die zich specialiseert in het verkopen van gadgets en zij bezorgen de presentjes en gadgets vervolgens gewoon bij je thuis. Twijfel je nog over een bestelling? Wil je graag weten of MegaGadgets betrouwbaar is?
Lees dan hier bij ReviewsBird hoe andere klanten MegaGadgets ervaren hebben. Zo kun je jezelf goed informeren over hun producten en kun je snel zien of de webshop betrouwbaar is. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart een bestelling kan plaatsen.

Over MegaGagdets.nl

MegaGadgets is een bedrijf dat zich specialiseert in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets. Gadgets zijn artikelen die een grappig uiterlijk hebben en/of een innovatieve werking hebben. Een ander woord voor gadget is ook wel een hebbedingetje.

MegaGadgets is begonnen in 2004 met een winkel in leiden en groeide in de jaren daarna uit tot een winkel met webshop met verschillende franchise-ondernemingen.

Megagadgets is de marktleider in de gadgetwereld en is inmiddels actief in heel Europa.

Assortiment van MegaGadgets

MegaGadgets.nl heeft een assortiment dat uit meer dan 1000 producten bestaat. De producten staan onderverdeeld in de volgende categorieën:

Bij elke categorie vind je verschillende gadgets die met die categorie te maken hebben.

Zo zijn er bijvoorbeeld cadeaus ‘voor hem’, en ‘voor haar’ en er is bijvoorbeeld een hele categorie met verjaardagscadeaus. Er zijn gadgets die met eten te maken hebben en gadgets voor outdoor en wonen & leven. Daarnaast verkopen ze ook nog kleding, accessoires, speelgoed en spellen.
Een paar voorbeelden van gadgets zijn bijvoorbeeld: een bieropener stropdas, een muts met ledverlichting, een oprolbaar drumstel, een zwevende wereldbol, een lazy neck telefoonhouder en een cornflakes dispenser.

Betalen en verzenden

Je kan bij MegaGadgets in Nederland betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of met een VVV-giftcard. In België kan je betalen met MrCash, Creditcard, PayPal en Sofort Banking.

MegaGadgets.nl verzendt alleen binnen Nederland en België. Voor België is er een aparte website om te bestellen. De verzendkosten bedragen in Nederland € 4.95, maar komen bij een bestelling vanaf 50 euro te vervallen.

In België zijn de verzendkosten € 4.95.

MegaGadgets streeft ernaar je bestelling binnen 1 werkdag te leveren, als er voor 22.00 besteld en betaald is.

Ruilen en retourneren MegaGadgets.nl

Na ontvangst van je bestelling mag je nog 30 dagen ruilen bij MegaGadgets. Ze vragen je om het product terug te sturen in de originele verpakking, als dat lukt. Verder moet je de pakbon en het retourformulier meesturen in de verpakking. Je vindt het retourformulier op hun website.


Contact MegaGadgets

Je kunt MegaGadgets bereiken voor vragen, advies en klachten via de mail:

klantenservice@megagadgets.nl

Of je kunt via je account een ticket sturen aan de klantenservice.

Reviews, ervaringen en beoordelingen MegaGadgets

Heb je al een keer gadgets besteld bij MegaGadgets? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen! We willen je daarom vragen om MegaGadgets een review te geven op ReviewsBird, zodat andere klanten kunnen lezen hoe jij MegaGadgets.nl beoordeeld hebt. Zo kunnen zij snel zien of de webshop betrouwbaar is en of deze bij hun past.
Is je ervaring bij MegaGadgets tegengevallen? Ook dan horen we graag van je. Alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we een zo helder mogelijk beeld creëren van MegaGadgets voor toekomstige klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review