maxifleur reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Maxifleur

Ben je regelmatig op zoek naar producten die je huiskamers kunnen opvrolijken? Misschien ben je dan wel geïnteresseerd in het halen van meer duurzame groene producten. Denk daarbij aan planten en alles daarom heen, een bedrijf waar je dat kan doen is Maxifleur Kunstplanten.

Voordat je groene producten bij Maxifleur Kunstplanten gaat bestellen wil je natuurlijk wel een aantal dingen over het bedrijf weten, zoals: wat voor producten kan ik verwachten te vinden bij de onderneming? Hoe zit het met inspiratie opdoen? Kan Maxifleur Kunstplanten me advies geven indien ik niet zeker wat ik zoek? Hoe eenvoudig is het om via de site een gewenst artikel te vinden? Hoe zit het eigenlijk met de klantvriendelijkheid? Wat kan ik doen als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet Maxifleur Kunstplanten wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze review website, reviews en beoordelingen over Maxifleur Kunstplanten en vergelijkbare bedrijven lezen. Voel je ook vrij om jouw review achter te laten!

Wat is Maxifleur

Maxifleur Kunstplanten is een specialist in kunstplanten. Het bedrijf werd oorspronkelijk in 2004 onder de naam Maxifleur opgericht door Michael Kamper in Dordrecht. Hij groeide op als kwekerszoon, waardoor de basis voor zijn bedrijf al snel gelegd was. Al vroeg merkte ze bij Maxifleur Kunstplanten dat een combinatie tussen verse en kunstplanten via het internet verkopen een groot succes was. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op de kunstplanten markt.

Producten en diensten Maxifleur.nl

Als je de website van Maxifleur Kunstplanten zou bezoeken staan er gelijk verschillende collecties aan kunstplanten voor je klaar, zo kan je kiezen uit: thuis, kantoor of winkel. Verder kan je via de homepagina meer inspiratie opdoen, waar je bijvoorbeeld kunst siergras, cactussen, palmen en kunstplanten voor buiten kunt bekijken. Wil je graag de planten in persoon bewonderen? Dan gaat dat via het Experience Center, daarover valt meer te lezen via de homepagina. Als je graag meer leest over alles wat Maxifleur Kunstplanten je te bieden heeft kan je de blog bezoeken. Shop je graag doelgerichter? Kies dan uit een van de categorieën: Kunstplanten, Kunstbomen, Kunst Hangplanten, Kunstbloemen, Plantenbakken, Soorten, Ruimte, Showroom en Nieuw.

Heb je een product gevonden dat je wilt bestellen? Dan heb je daarvoor meerdere opties. Zo kan je betalen met: iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, GiroPay, Maestro, Sofort en Ogone. Als je meer dan €100 besteed is de verzending gratis. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om te retourneren.

Contact

Wil je graag kunstplanten of bloemen bestellen bij Maxifleur Kunstplanten, maar heb je een vraag of opmerking? Dan kan je die delen op een aantal wijze. Op de website kan je veelgestelde vragen bekijken, waar je misschien al een antwoord kunt vinden. Verder kan je op de website via een contactformulier je vraag, opmerking of klacht met Maxifleur Kunstplanten delen. Neem je liever telefonisch contact op? Gebruik dan het nummer: +31 (0)85-4019712. Als je een mailtje wilt sturen, kan dat naar het adres: info@maxifleur.com.

Reviews en beoordelingen Maxifleur Kunstplanten

Heb je al eens eerder producten bij Maxifleur Kunstplanten gekocht? Of een andere ervaring gehad met de kunst planten specialist? Dan willen wij graag weten hoe dat bevallen is! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Maxifleur Kunstplanten om te bepalen of zij de planten specialist zijn waarna ze verlangen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mason Blom 1 jaar geleden
9
Maxifleur is een geweldige plek om natuurgetrouwe kunstplanten te kopen! Hun aanbod is uitgebreid en van hoge kwaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor elke persoon die op zoek is na...

Alle reviews ( 1 )

Realistisch vormgegeven Kunstplanten

Maxifleur is een geweldige plek om natuurgetrouwe kunstplanten te kopen! Hun aanbod is uitgebreid en van hoge kwaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor elke persoon die op zoek is naar mooie sfeermakers voor hun interieur. Ik was op zoek naar realistische nepplanten voor in mijn huis, en ik was aangenaam verrast door de verscheidenheid aan planten die Maxifleur biedt. Er waren zoveel opties om uit te kiezen - alles van kleine potten tot grote bloempotten. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een prachtige nepvaren met meerdere lagen bladeren. De kleuren zijn zo levendig en natuurlijk dat iedereen denkt dat het echt is. Het ontwerp past ook perfect bij mijn wensen! Nadat ik had besteld, kon ik gelukkig snel gebruik maken van snelle verzending! Het hele proces verliep soepel: ik vond wat ik nodig had onmiddellijk en er was geen gedoe in welke stap dan ook tijdens het bestellen of betalen. Incredibly amazing customer service man! Ze bleven continue contact met mij houden heerlijk was dit toch! Alles bij elkaar genomen ben ik erg blij dat ik Maxifleur als bron heb gevonden; ze hebben laten zien dat kunstplanten niet altijd goedkoop hoeven te zijn om mooi te zijn en de klantenservice weet ook prima hoe je mensen zoals ons moet behandelen . Ik beveel deze winkel dan ook ten zeerste aan!

M
Mason Blom 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!