Mart Visser

Alle reviews

Mart Visser

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Mart Visser

Heb je wel eens kleding gekocht bij de couturier Mart Visser dan willen we graag horen wat je ervaring is. Jouw ervaring is namelijk heel waardevol voor anderen die overwegen om kleding te kopen in de webshop van Mart Visser.

Mart Visser is een alom bekende Nederlandse couturier die sinds jaar en dag vrouwenmode ontwerpt. Je kunt zijn kleding online bestellen in de webshop.

Vertel ons wat je vindt van de service en kwaliteit van de Mart Visser online winkel. Als je graag mooie kleding draagt wil je graag weten of die kleding en de service van de winkel ook voldoet aan de verwachtingen.

Over Mart Visser 
Mart Visser is een Nederlandse couturier die geboren is in 1968 en door de jaren heen een flink portfolio opgebouwd en voor zichzelf een naam gemaakt heeft in deHaute Couture in Nederland. Volgens anderen heeft hij een verfrissende en moderne kijk op mode en heeft hij ervoor gezorgd dat de Nederlandse vrouw nu toegang heeft tot verfijnde jonge mode. 

In 1993 heeft Mart Visser zijn eigen couturelabel opgezet. Mart zorgt er samen met zijn team voor dat er elke 6 maanden een nieuwe vrouwencollectie komt. Hij heeft zijn eigen visie op mode en trekt zich niks aan van de trends. Hij kijkt naar de vrouw en haalt hier inspiratie uit. 

Mart Visser stelt de vrouw centraal bij het ontwerpen van zijn collecties. Hij kijkt onder andere naar het silhouet, maar denkt ook na over draagbaarheid en comfort. Hij wil dat vrouwen zich vrouwelijk voelen in hun kleding, maar ook stijl, succes en zelfvertrouwen uitstralen. 

Producten en diensten van Mart Visser 
Bij Mart Visser kun je de Haute Couture kledinglijn van Mart Visser bestellen. Maar wist je dat hij ook interieur ontwerpt. Ook die kun je online bestellen in de interieur webshop. Elk half jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht die je online kunt bestellen.

Meld je ook aan voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste collecties en aanbiedingen. Profiteer dan ook direct van een cadeau bij aankoop vanaf een bepaald bedrag. 

Je kunt eenvoudig jouw mode-artikel bestellen door te scrollen door de categorieën. Bij elk kledingstuk staan afbeeldingen, tips om je kleding te matchen en informatie over de pasvorm. Daarbij kunnen mensen een review achterlaten zodat je directe ervaringen van anderen kunt lezen. 

Mart Visser zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van je bestelling want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst heb je hem de volgende dag al in huis. Bovendien wordt de bestelling meestal gratis verstuurd. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn omdat het niet past of omdat het artikel er in werkelijkheid anders uitziet dan je had verwacht, dan kun je het tot 30 dagen retourneren. 

Ervaringen, klachten en tips over Mart Visser 
Vertel ons wat je vindt van deze winkel en of je anderen aanraad om hier kleding te kopen. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze hier eigentijdse jonge vrouwenmode zullen aanschaffen. Laat jouw review hier achter zodat je anderen op weg helpt.