Lureaux

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Lureaux

Mode is een manier om onszelf te uiten, we willen er goed uit zien en dat kan op verschillende manieren. Wellicht dat ook andere aspecten zoals originaliteit, duurzaamheid en een mooi design een grote rol spelen bij het kiezen van een nieuw paar schoenen, jas, broek, of welk mode-artikel dan ook. Tijdens je zoektocht naar kleurrijke schoenen en accessoires ben je wellicht al eens bij Lureaux terecht gekomen. Lureaux is namelijk een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van kleurrijke mode designs.

Als je een bestelling wilt plaatsen bij ze maar toch nog twijfelt zou het potentieel in je voordeel kunnen zijn om op ons platform reviews en beoordelingen van consumenten te lezen. Lees bijvoorbeeld over de gemiddelde ervaring van consumenten. Of hoe het zit met de klantenservice, verzendtijden en hoe dit in de werkelijkheid gaat.

Over Lureaux

Lureaux is een Nederlands bedrijff opgericht door Bas van der Lugt. Het idee ontstond toen Bas in de stad op zoek was naar een mooi paar veterschoenen, maar helaas kon hij naar eigen zeggen geen geschikt leuk paar vinden, alles was namelijk ouderwets en saai. Bovendien waren schoenen ook prijzig, naar zijn mening kon dat anders: schoenen moesten moderner en beter te betalen zijn.

Bij Lureaux pikte ze deze oude saaie look niet meer, vandaar dat hun missie, om veterschoenen opnieuw vorm te geven, van start ging. Vandaar dat ze krachtige en levendige ontwerpen op de markt brengen. Daarnaast hanteren ze een direct-to-customer model, geen tussenschakels dus. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid, wat heeft geresulteerd in een verkoop van zo’n 100.000+ Lureaux schoenen in 80+ landen. In 2020 besloten ze om hun eerste pop-up winkel te openen.

Producten en diensten Lureaux

De website van Lureaux bestaat uit twee verschillende categorieën aan producten, namelijk schoenen en accessoires. Deze zijn beide opgedeeld in subcategorieën zoals sneakers, hoge schoenen, sokken, riemen en meer. Om je zoektocht te specificeren hebben ze ook een filter zodat je bepaalde eisen kan aanpassen zoals de maat, prijs, korting, etc. Ook hebben ze een blog waar je meer kunt vinden over hun producten en inspiratie op kunt doen.

Heb je een bestelling bij ze geplaatst maar is het toch niet naar wens, omdat de maat niet past, of mocht je nou toch van gedachte veranderd zijn? Dan kan je onbeschadigde en ongedragen artikelen bij ze gratis retourneren en ruilen. Wel is dit proces onderhevig aan enige eisen, let dus op dat jij aan die voldoet. In bezit van een Lureaux kortingscode, vul hem dan in tijdens je bestelproces.

Contact

Toch nog onduidelijkheden en wil je contact opnemen? Dan kan je daar een van deze methodes voor in acht nemen. Via het invulformulier op de website van Lureaux. Een mail sturen naar: info@lureaux.com. Op social media kanalen als Facebook en Instagram. Of neem contact op via de online chat optie op de website. Momenteel staat hun kantoor op het volgende adres geregistreerd (geen bezoekadres): Noordkade 64, 2741 EZ, Waddinxveen.

Reviews en beoordelingen Lureaux

Al ooit de beslissing gemaakt om nieuwe kleurrijke schoenen te kopen bij Lureaux? Laat hier dan achter wat je daar van vond, in de vorm van een review. Je zou kunnen schrijven over de kwaliteit van het ontvangen product, of hoe je de klantenservice en klantvriendelijkheid hebt ervaren. Op deze manier kan je andere consumenten helpen door ze een beter beeld te geven over hoe Lureaux daadwerkelijk wordt ervaren. Voor meer reviews en beoordelingen kan je op onze website terecht.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Twan Spiegelmaker Spanjaard 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs bij Lureaux langs geweest om een paar nette schoenen te kopen. Ik was meteen onder de indruk van het kleurrijke en printachtige assortiment dat ze aanbieden. Het personeel ver...

Alle reviews ( 1 )

Recensie: Levendigheid op mijn voeten

Ik ben onlangs bij Lureaux langs geweest om een paar nette schoenen te kopen. Ik was meteen onder de indruk van het kleurrijke en printachtige assortiment dat ze aanbieden. Het personeel verwelkomde me hartelijk en hielp me graag bij het vinden van de juiste maat en stijl die bij mij paste. De kwaliteit van de schoenen is uitstekend, ik heb inmiddels al veel voetbalwedstrijden bezocht en mijn Lureaux-schoenen houden nog steeds stand! Bovendien zijn deze geweldige kleurrijke schoenen ook nog eens betaalbaar. Het merk biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en staan altijd klaar om te helpen.

T
Twan Spiegelmaker Spanjaard 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!