Lataza reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lataza

Ben je opzoek naar een goede tas voor op het werk, school of een andere gelegenheid? Als je interesse toont in het opsporen van dit soort producten kan het zijn dat je al eens eerder van Lataza hebt gekocht.

Voordat je tassen en andere producten bij Lataza gaat bestellen wil je natuurlijk wel een aantal dingen weten over het bedrijf. Zo kan je denken aan kwesties als: wat heeft het assortiment van Lataza mij te bieden? Uit wat voor soort materialen bestaan de producten? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik verwachten? Hoe zit het met de prijs, kwaliteit en garantie? Waar kan ik contact opnemen als ik een bericht wil delen met Lataza? Voldoet de onderneming eigenlijk wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Lataza beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of het bedrijf aan jouw wensen zal voldoen.

Wat is Lataza

In 2011 hebben Jannie de Jong en Hendrikus Nijhof de online winkel Lataza opgericht, het doel van de onderneming is om mobiele professionals te adviseren bij het vinden van een geschikte tas of case. Lataza beweert dat het bedrijf zich onderscheidt door de jonge mobiele professionals op een persoonlijke manier te helpen bij het zoeken naar tijdloze, maar toch stijlvolle tassen - met daarbij een oog voor kwaliteit en duurzame materialen, aldus het bedrijf. Lataza is gevestigd is Siegerswoude.

Producten en diensten Lataza

Wil je graag de collecties van Lataza bekijken? Dan gaat dat via hun webshop. Als je de site bezoekt staan er gelijk een aantal collecties voor je klaar. Zo heb je keus uit: Back to work, Herentassen, Damestassen, Knomo tassen, Gigi Fratelli tassen en trolleys, Laptoptassen, iPhone hoesjes, Portemonnees en Rugtassen. Verder kan je via de homepagina onder ‘Lata Tips!’ voor zowel heren als dames uitgelichte artikelen vinden. Als je op een product klikt kan je daarvan een toepasselijke beschrijving met specificaties, foto’s en prijs bekijken.

Heb je een keus kunnen maken? Dan kan je betalen op verschillende manieren, zo kan je gebruik maken van: In3, Afterpay, PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Webshop Giftcard, KBC, Belfius, ING Homepay, Bancontact, Sofort en Giropay. Verzenden is gratis vanaf €49, retourneren is ook gratis indien gewenst. Over verzenden, levertijden en retourneren valt meer te lezen op de site.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Lataza, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Dan kan je contact opnemen op een aantal manieren, zo kan je op de website via een contactformulier je bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: 0512 - 202150. Een bericht delen via de mail kan ook, gebruik daarvoor het adres: service@lataza.nl. Lataza bezoeken in persoon is ook mogelijk aan Middenwei 15, 9248 SJ, Siegerswoude, Nederland. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor KvK-nummer:62236636 en BTW-nummer:NL854720248B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Lataza

Heb je al eens eerder tassen of andere producten bij Lataza besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Lataza met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk makkelijker voor andere lezers om te bepalen of Lataza iets is voor hen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze reviewsite.

Ben je op zoek naar andere online kleding winkels? Neem een kijkje naar Zalando lounge reviews of Miinto reviews om er achter te komen wat men vindt van hun service. Het is belangrijk om reviews van andere mensen te lezen zodat je deze ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten in overweging kan nemen bij het kiezen voor de beste online kleding winkel. Op onze website kan je soortgelijke winkels vergelijken met elkaar zodat jij de beste keuze kan maken! Onze site met Luxplus reviews en Boohoo reviews kunnen je op weg helpen bij het maken van deze keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review