Lampentotaal

Alle reviews

Lampentotaal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Lampentotaal

Wanneer de zon onder gaat en de avond invalt, verlichten ze de wereld: lampen. Voor een lange tijd in onze geschiedenis was de nacht enkel verlicht door de maan aan de hemel, maar tegenwoordig wordt de maan geholpen door lichtbronnen dichter bij huis. Net als alle andere producten, kun je lampen uiteraard ook gewoon online kopen. Lampentotaal is zo’n online verkoper van verlichting.

Maar wellicht heb je nog vragen. Is Lampentotaal betrouwbaar? Hebben ze wel een goede service? Deze en andere vragen kun je beantwoorden met behulp van de reviews die klanten uit het verleden aan deze verkoper hebben gegeven. Reviews vind je hier bij ReviewsBird. Lees daarom snel verder om te zien welke beoordelingen Lampentotaal zoal krijgt.

Over Lampentotaal
Lampentotaal B.V. is een Nederlands bedrijf uit de Gelderse plaats Opheusden. Hier heeft Lampentotaal ook een showroom waar klanten langs kunnen komen om verschillende buitenlampen uit de collectie in het echt te zien.

Op haar website laat Lampentotaal haar geschiedenis zien die teruggaat tot 1968, en altijd in Opheusden heeft plaatsgevonden. Sinds 2003 gaat Lampentotaal echter ook de online wereld in en start het haar eigen website, toen nog enkel gericht op buitenlampen. In 2008 komt hier ook een website voor binnenlampen bij. De winkel is inmddels ook uitgebreid naar andere landen: ook in België en Frankrijk heeft Lampentotaal een kantoor en is de website actief.

Producten van Lampentotaal
De naam van de website zegt het allemaal: bij Lampentotaal kun je terecht wanneer je op zoek bent naar lampen. De website verkoopt onder meer armaturen voor binnen- en buitenverlichting, 12 volt verlichting en Smart lights zoals Philips Hue.

Ook kun je bij Lampentotaal terecht voor andere lichtbronnen zoals LED-filament, die een grote toename aan populariteit hebben doorgemaakt. Dit zijn lampen met een zachter licht en een ‘draadje’ zoals bij de gloeilamp. Hiermee behaalt de lamp het lage energieverbruik van LED, maar draagt het volgens sommige mensen toch bij een sfeervolle uitstraling. Wanneer je geen afstand kunt doen van de gloeilamp, welke ook nog zo zijn voordelen kent, kun je daarvoor ook terecht bij Lampentotaal.nl

Wanneer je jouw producten hebt gevonden, kun je ze in de winkelmand plaatsen en afrekenen. Indien je beschikt over een Lampentotaal kortingscode, kun je deze voor het afrekenen onder het kopje ‘cadeaubon’ invoeren. Bij bestellingen vanaf €49 rekent Lampentotaal geen verzendkosten.

Hoe kun je producten bij Lampentotaal retourneren
Indien je niet helemaal tevreden bent met het product dat je hebt besteld, kun je deze via Lampentotaal retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Om de retournering in gang te zetten, kun je het best even contact opnemen door een mail te sturen naar info@lampentotaal.nl. Je zult hierop worden ingelicht met de vervolgstappen. Verzendkosten voor de retouren worden niet vergoed.

Klachten, complimenten of tips voor Lampentotaal
Heb jij al eens een peertje besteld bij Lamptotaal? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen. Met jouw Lampentotaal beoordeling kunnen anderen bepalen of deze webshop betrouwbaar genoeg is om een bestelling te plaatsen. Hiermee komen we met zijn allen minder snel voor vervelende verrassingen te staan - en dat is alleen maar prettig natuurlijk!