Lampen24.nl

Alle reviews

Lampen24.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Lampen24.nl

Op onze site ReviewsBird.nl draait alles om u als consument. Hier krijgt u informatie over het bedrijf zelf en een kort overzicht van de aangeboden producten en diensten, maar waar het vooral om gaat is uw mening! Samen met u bouwen we aan een platform waarbij de persoonlijke beoordelingen van klanten zoals u en ik centraal staan. Onze site bevat geen betaalde reviews en de bedrijven die in onze gids opgenomen zijn hebben geen inspraak over welke reviews er wel of niet opgenomen worden. Eerlijke beoordelingen van echte consumenten. Heeft u ervaring met het bedrijf Lampen24.nl? Wij horen graag van u hoe u dit heeft ervaren. Laat uw review achter en vertel ons uw positieve, maar ook uw negatieve ervaringen. Denkt u er misschien over iets aan te schaffen bij Lampen.24.nl? Lees dan snel verder zodat u een beter idee krijgt van wat u van dit bedrijf mag verwachten. 

Over Lampen24.nl
De webshop Lampen24.nl is onderdeel van het Duitse familiebedrijf met de naam Lampenwelt GmbH. De twee Duitse broers Rebmann startte dit bedrijf in Duitsland in 1999 en besloten datzelfde jaar nog een website te lanceren met de naam Lampen24.nl. In die tijd stond het internet nog in de kinderschoenen en het was eigenlijk meer nieuwsgierigheid van beide eigenaren dan dat er een toegevoegde bedrijfswaarde verwacht werd. Maar als snel bleek het idee een absoluut succes. In 2002 werd de volledige voorraad op de nieuw vormgegeven internetsite geplaatst en de opdrachten stroomden binnen. In 2012 is de website Lampen24.be daaraan toegevoegd voor de klanten in België.

Producten en diensten van Lampen24.nl
Bij Lampen24.nl staat alles in het teken van verlichting. Trendy lampen in Boho stijl, retro, vintage, een industriële look of shabby chic, maar ook hangende en staande lampen van topdesigners zoals Flos, Artemide en Louis Poulsen. In het assortiment is zowel binnen en buiten verlichting opgenomen. Nieuw zijn de zogenaamde smart lampen, die met behulp van een App op uw smartphone ook op afstand aan en uit te schakelen zijn en u zelfs een keuze bieden uit de kleur van het licht. Bij bestellingen van meer dan 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht en voor alle aankopen geldt een 60 dagen bedenktijd. Lampen24.nl heeft verschillende geaccepteerde betalingsmethoden zoals het in Nederland populaire iDEAL, maar ook PayPal, credit cards, automatische incasso of bankoverschrijving. De klant wordt ook uitgenodigd op persoonlijk contact op te nemen voor advies over de verlichting van een bepaalde ruimte. 

Complimenten, Klachten en Tips over Lampen24.nl
Een goede keuze aan soort verlichting en de juiste plaatsing kan een interieur maken of breken. Maar vaak tastten mensen in het donker voor het antwoord op de vraag welke lamp bij welk interieur past. Bij Lampen24.nl wordt een grote variëteit aan verschillende stijlen aangeboden. En, ze beloven u ook met advies bij te staan als u twijfelt over welke soort verlichting het beste bij uw interieur of tuin past. Maar hoe zit het nu echt met Lampen24.nl? Hoe is de kwaliteit van de lampen, de bezorging, garantie en het eventuele advies? Lees hier de ervaringen van andere shoppers. Heeft u wel eens verlichting via Lampen24.nl aangeschaft? Laat ons weten of u tevreden of juist ontevreden bent en laat hier uw persoonlijke review achter.