LAB21

Alle reviews

LAB21

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

LAB21

 

10 jaar geleden kwamen Michelle en Victor na een tijdje in het buitenland gewerkt te hebben voor Heineken en Philips terug in Nederland. Op een woonboulevard zochten ze naar een mooie, houten vloer voor hun nieuwe huis. Het werd een enorme teleurstelling want het ontbrak aan goede service, ze betaalden veel te veel en de legger kwam niet opdagen. Helaas hadden ze de algemene voorwaarden niet goed bekeken en konden ze hun order niet meer veranderen of cancelen. Toen bestonden er nog geen vergelijkingssites zoals de onze, en konden ze geen reviews over de verschillende soorten vloeren en vloerbedrijven lezen. Ze besloten zelf hun eigen vloerenwinkel op te richten, en het beter te gaan doen. Natuurlijk zijn wij nu erg benieuwd hoe zij nu zelf scoren bij hun klanten. Heeft u ervaring met LAB21? Dan hopen wij dat u een persoonlijke beoordeling wilt achterlaten. 

Over LAB21
LAB21 is een van de snelst groeiende vloerenbedrijven in Nederland. Deze belangrijke concurrent op de vloerenmarkt heeft inmiddels vestigingen door het hele land: Amsterdam (2x) Amersfoort, Breda, Delft, Capelle a/d IJssel, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leeuwarden Utrecht en Zwolle. Ze hebben hun eigen bestand met ervaren vloerenleggers en laminaatleggers.
Al het personeel wordt getraind aan de LAB21 academie, waarin ze worden onderwezen in materiaalkennis, ondervloeren, laminaat, bovenvloeren, waterafstotende vloeren, zachte vloeren, onderhoud en klantvriendelijkheid. Iedere klant moet in staat zijn gratis deskundig advies over vloeren te ontvangen bij een bezoekje aan een van de showrooms. Door korte lijnen binnen de bedrijfsorganisatie kunnen ze hoge kwaliteit vloeren leveren tegen lage prijzen, vergelijkbaar met de bouwmarkt prijzen.  

Producten en diensten van LAB21
Op de website van LAB21 en in de fysieke winkels worden verschillende soorten vloeren bedekking aangeboden. Het aanbod bestaat uit PVC visgraat laminaat, PVC Betonlook, PVC tegels, houten vloeren, laminaat, en parket. De LAB21 vloerenspecialist kan ook ingehuurd worden voor trap renovatie of het leggen van de verschillende vloeren. Restant partijen vloerbedekking worden in de vloeren outlet in de showroom in Eindhoven aangeboden. Deze restpartijen zijn nog steeds van goede kwaliteit, maar niet meer voorradig of bij te bestellen.
Via de telefonische klantenservice kunt u advies vragen over de legservice, afhalen en bezorgen en het retourneren en de garantiebepalingen van de bestelde producten. Je kunt ook bellen voor een afspraak zodat je niet hoeft te wachten op inspiratie en deskundig advies over ondervloeren, laminaat en traprenovatie.  

Complimenten, klachten en tips over LAB21
De keuze van een nieuwe vloer maak je niet zomaar! Bij het bepalen of je een echte houten vloer wilt, of toch liever PVC laminaat met of zonder een visgraat motief kun je het beste deskundig advies vragen. Hierbij wordt gekeken naar het gebruik van de ruimte waarin de vloer komt te liggen, de lichtinval, de grootte van de ruimte, vloerisolatie, warmte, geluid, en natuurlijk budget. 
Een goed gekozen vloer gaat jaren mee! En omdat het laten plaatsen van een vloer toch vaak in de papieren gaat lopen, is het belangrijk dat je een goede vloerenzaak vindt, en de vloer professioneel gelegd wordt! Heeft u ervaring met LAB21? Uw review wordt zeer op prijs gesteld!