Kidzincolor

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100% zou hier weer kopen

Kidzincolor

Ben je regelmatig bezig met het opsporen van leuke kinderproducten? Maar wil je dit keer verandering in je gebruikelijke aankopen brengen met een bedrukt product? Dan kan het zijn dat je misschien al eens eerder Kidzincolor bezocht hebt.

Voordat je producten bij Kidzincolor gaat bestellen, wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan jouw vereisten. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan kwesties, zoals: hoe zit het met de kwaliteit? Wat kan ik verwachten bij verzendkosten en verzendtijden? Hoe lang doet Kidzincolor erover om namen te bedrukken? Hoe zit het eigenlijk met de prijzen? Van wat voor soort materialen maakt Kidzincolor gebruik? Is de klantenservice wel op het niveau dat ik kan verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kun je reviews en beoordelingen over Kidzincolor op onze website lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Kidzincolor

Kidzincolor is een bedrijf dat bekend staat om mooie en heldere producten met naam, zoals het bedrijf zelf stelt. Bij Kidzincolor is het eenvoudig om via hun opdrukstudio je eigen en 100% persoonlijke opdruk producten te bestellen. Het bedrijf denkt buiten de ‘kaders’ om het makkelijker te maken voor hun klanten om cadeaus te bestellen. Het bedrijf is ondertussen al meer dan 12 jaar lang één van de grootste leveranciers op het gebied van kinderproduct personalisering.

Producten en diensten Kidzincolor

Ben je nieuwsgierig naar wat Kidzincolor allemaal te bieden heeft? Dan kan je hun website bezoeken, als je daar aan komt staan er gelijk verschillende collecties aan producten voor je klaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: rugtassen, sporttas met naam, sieraden met naam, knuffels met naam, tassen met naam en school accessoires. Verder kan je onder ‘De nieuwste items’ de laatste producten vinden. Je kunt verschillende populaire producten vinden onder bij de laatste trends categorie. Zoek je liever doelgerichter? Dan gaat dat bovenaan de website, daar kun je kiezen uit: Nieuw, School, Baby, Kidz, Sport, Kraamkado’s, Momenten en Acties. Als je op een product klikt kan je daarover meer informatie lezen.

Producten bestellen bij Kidzincolor is veilig, het bedrijf heeft namelijk een SSL-certificaat. Voor het betalen heb je een aantal opties, waaronder: Bancontact, Belfius, Creditcard, Klarna, PayPal, KBC, EPS, Bankoverschrijving, SOFORT en Giropay. Leveringen worden gedaan binnen 1 - 4 werkdagen.

Contact

Wil je graag producten laten bedrukken door Kidzincolor, maar heb je een vraag die je eerst wilt delen, of wil je een klacht delen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, om telefonisch contact op te nemen kan je bellen naar het nummer: 06-23157026. Stuur je liever een mailtje? Dan gaat dat naar het adres: info@kidzincolor.com. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook daarvoor moet je aan de Roggemole 10-5 / 10-6, 8531 WB, in Lemmer zijn.

Reviews en beoordelingen Kidzincolor

Heb je al eens eerder kinderproducten bij Kidzincolor besteld? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je jouw mening achterlaat maak je het namelijk makkelijker voor andere potentiële klanten van Kidzincolor om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Wil je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Bezoek daarvoor dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Polman 1 jaar geleden
2
Oplichters zijn het. Sluiten zich eerst aan bij CashbackXL om meer klanten aan te trekken, en beloven je een 15% cashback als je bij ze besteld. Dit hebben we gedaan, en vervolgens trekken...

Alle reviews ( 1 )

Dekbedovertrek voertuig met naam

Oplichters zijn het. Sluiten zich eerst aan bij CashbackXL om meer klanten aan te trekken, en beloven je een 15% cashback als je bij ze besteld. Dit hebben we gedaan, en vervolgens trekken ze zich terug van CBXL en weigeren ze de Casback uit te betalen. Ook nemen ze geen claims in behandeling. Feitelijk stelen ze dus gewoon van je. Ik bestel hier NOOIT meer!

P
Polman 1 jaar geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review