Kidzincolor

Alle reviews

Kidzincolor

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Kidzincolor

 

 

Ben je regelmatig bezig met het opsporen van leuke kinderproducten? Maar wil je dit keer verandering in je gebruikelijke aankopen brengen met een bedrukt product? Dan kan het zijn dat je misschien al eens eerder Kidzincolor bezocht hebt. 

Voordat je producten bij Kidzincolor gaat bestellen, wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan jouw vereisten. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan kwesties, zoals: hoe zit het met de kwaliteit? Wat kan ik verwachten bij verzendkosten en verzendtijden? Hoe lang doet Kidzincolor erover om namen te bedrukken? Hoe zit het eigenlijk met de prijzen? Van wat voor soort materialen maakt Kidzincolor gebruik? Is de klantenservice wel op het niveau dat ik kan verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kun je reviews en beoordelingen over Kidzincolor op onze website lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen. 

Wat is Kidzincolor

Kidzincolor is een bedrijf dat bekend staat om mooie en heldere producten met naam, zoals het bedrijf zelf stelt. Bij Kidzincolor is het eenvoudig om via hun opdrukstudio je eigen en 100% persoonlijke opdruk producten te bestellen. Het bedrijf denkt buiten de ‘kaders’ om het makkelijker te maken voor hun klanten om cadeaus te bestellen. Het bedrijf is ondertussen al meer dan 12 jaar lang één van de grootste leveranciers op het gebied van kinderproduct personalisering. 

Producten en diensten Kidzincolor

Ben je nieuwsgierig naar wat Kidzincolor allemaal te bieden heeft? Dan kan je hun website bezoeken, als je daar aan komt staan er gelijk verschillende collecties aan producten voor je klaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: rugtassen, sporttas met naam, sieraden met naam, knuffels met naam, tassen met naam en school accessoires. Verder kan je onder ‘De nieuwste items’ de laatste producten vinden. Je kunt verschillende populaire producten vinden onder bij de laatste trends categorie. Zoek je liever doelgerichter? Dan gaat dat bovenaan de website, daar kun je kiezen uit: Nieuw, School, Baby, Kidz, Sport, Kraamkado’s, Momenten en Acties. Als je op een product klikt kan je daarover meer informatie lezen. 

Producten bestellen bij Kidzincolor is veilig, het bedrijf heeft namelijk een SSL-certificaat. Voor het betalen heb je een aantal opties, waaronder: Bancontact, Belfius, Creditcard, Klarna, PayPal, KBC, EPS, Bankoverschrijving, SOFORT en Giropay. Leveringen worden gedaan binnen 1 - 4 werkdagen. 

Contact

Wil je graag producten laten bedrukken door Kidzincolor, maar heb je een vraag die je eerst wilt delen, of wil je een klacht delen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, om telefonisch contact op te nemen kan je bellen naar het nummer: 06-23157026. Stuur je liever een mailtje? Dan gaat dat naar het adres: info@kidzincolor.com. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook daarvoor moet je aan de Roggemole 10-5 / 10-6, 8531 WB, in Lemmer zijn. 

Reviews en beoordelingen Kidzincolor

Heb je al eens eerder kinderproducten bij Kidzincolor besteld? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je jouw mening achterlaat maak je het namelijk makkelijker voor andere potentiële klanten van Kidzincolor om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Wil je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Bezoek daarvoor dan onze website.