Lees Informatique reviews! Bekijk zo of Informatique betrouwbaar is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Informatique

Ben je regelmatig bezig met het opzoeken van nieuwe PC’s, PC-onderdelen, laptops of andere soorten elektronica? Dan is het niet altijd even simpel om precies te vinden waarnaar jij verlangt. Een PC specialist kan je daarbij wellicht verder op weg helpen. In je zoektocht naar dit soort producten ben je misschien al eens eerder bij Informatique terecht gekomen.

Voordat je producten bij Informatique gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan zaken als: hoe zit het met kwaliteit en garantie? Wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Informatique? Is het ook mogelijk om refurbished apparatuur bij Informatique te vinden? Als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop, wat zijn mijn mogelijkheden dan? Hoe kan ik contact opnemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te vinden is het mogelijk om op ons review platform, beoordelingen en review te lezen over Informatique en vergelijkbare bedrijven. Op die manier heb je zelf de keus om te kunnen bepalen of de onderneming aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Informatique

Informatique is een computer (componenten) winkel die zowel fysiek als online te bezoeken valt. Het bedrijf is inmiddels meer dan 25 jaar actief. Informatique stelt dat hun grootste doel is om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Naast het assortiment van Informatique is het ook mogelijk om een gedeelte van de producten die zij verkopen in persoon uit te komen testen. Als je niet zeker weet welk product het best geschikt is voor jou, staat Informatique ook voor je klaar bij het geven van advies.

Producten en diensten Informatique

Nieuwsgierig naar het assortiment van Informatique? Dan is het mogelijk om deze te bekijken via hun webshop. Eenmaal aangekomen op de website van het bedrijf wordt je gelijk begroet door verschillende producten, zoals bijvoorbeeld: PC’s, grafische kaarten, monitoren, gamestoelen en meer. Om zelf doelgerichter te sorteren kan je de taakbalk links gebruiken, waar je kunt kiezen uit meerdere categorieën, waaronder: Informatique PC’s, Computers en servers, Tablets en e-readers, PC gaming, PC componenten, Opslag en geheugen, Randapparatuur, Printers en scanners, Netwerk en domotica, Beeld en geluid, Fotografie en video, Mobiliteit en navigatie, Software en Supplies. Als je op een product klikt kan je daarvan een beschrijving, met eigenschappen foto’s en prijs bekijken.

Heb je een keus kunnen maken en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je gebruik maken van meerdere betaalmethoden, waaronder: iDEAL, PayPal, CreditCard, Bancontact / Mistercash, Vooruitbetaling, Op rekening, Klarna (achteraf betalen). Over verzenden, retourneren, afhalen en levertijden valt nog meer te lezen op de website.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Informatique, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 010 - 5191666. Stuur je liever een mailtje, gebruik dan daarvoor het adres: helpdesk@informatique.nl. Het bedrijf in persoon bezoeken gaat ook, daarvoor moet je aan de Archimedesstraat 1 (Bedrijvenpark Oudeland), 2652 XR, Berkel en Rodenrijs zijn. Doe je graag meer onderzoek naar de onderneming? Dan kan je daarvoor BTW nummer: NL 8075.12.527.B01en KvK nummer: 27166651010-5191666 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Informatique

Heb je al eens eerder elektronica bij Informatique aangeschaft? Of een andere ervaring met het bedrijf gehad? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Informatique met ons in de vorm van een beoordeling en review. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verlangens zal voldoen. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen kan ook, bezoek daarvoor ons review platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review