Hygienepapier.nl

Alle reviews

Hygienepapier.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Logo HBB24
HBB24

Het is een feit dat als je je mooi voelt, je ook gelukkiger zal zijn. Maar niet elke dag ben je op je best, uiteraard, en dan is het leuk dat er ee...

Logo TennisDirect
TennisDirect

Ben jij op zoek naar een nieuw tennisracket? Of ben je toe aan een nieuwe tennisoutfit? Het bedrijf TennisDirect biedt deze producten aan. Ook wann...

Hygienepapier.nl

Het is zeker belangrijk om in staat te zijn om je huis, kantoor, of wat dan ook net en hygiënisch te houden. Zo blijf je immers gezonder, en het oogt ook veel beter. Bij Hygienepapier.nl kun je dergelijke producten via de webshop aankopen en bij je thuis laten leveren. Dat is nog zo makkelijk. Wat ook belangrijk is is dat je kwalitatief papier aanschaft, dat gaat immers langer mee en zorgt voor meer hygiëne. Kun je dat bij Hygienepapier.nl vinden? Lees hier op ReviewsBird alle reviews en de ervaringen van klanten van dit bedrijf en kom het gelijk te weten.

Over Hygienepapier.nl
Hygienepapier.nl is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd in 2016. Het is de marktleider in Nederland en België in de sector van hygiënisch papier en begon eerst als online verkoper van producten van MTS Euro Products. Er zijn ook een Belgische en Duitse versie van de webshop beschikbaar. Je kunt de klantenservice van Hygienepapier.nl bereiken per telefoon en via e-mail. Er is ook een live chat op de website. Het bedrijf is beschikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur. Hygienepapier.nl beschikt over een Thuiswinkel zakelijk certificaat.

Producten en diensten van Hygienepapier.nl
Hygienepapier.nl is een leverancier voor veel soorten hygiëneproducten, zowel voor particulieren als voor zakelijk gebruik. Hierbij moet je dan denken aan zaken rond papier, textiel of zeep. Ook aanvullingen zijn mogelijk. Concreet zijn er Papierdispensers, Zeepdispensers, Luchtverfrissers en Handschoendispensers te koop. Ook toiletpapier en zaken voor het urinoir, toiletbril en dameshygiëne zijn aanwezig. Liever papieren zakdoekjes, poetsdoeken of papieren rollen? Dan zit je ook veilig bij Hygienepapier.nl. Hiernaast zijn er nog hele productcategorieën voor Handzeep, Schoonmaakartikelen, Desinfectie, Afvalbeheer, Eten & Drinken, Elektronica en Absorptiemateriaal. Zaken zoals mondkapjes, desinfecterende handgel of nitril handschoenen zijn ook beschikbaar.

Hygienepapier.nl biedt hun klanten producten aan van een heleboel merken, waaronder Gojo, SanTRAL, Vendor, Satino Black en ingo-man slechts een selectie zijn. Wil je betalen voor je bestelling? Dat kan dan via PayPal, MasterCard, Maestro, Vpay, SOFORT Banking, ING ome’Pay, iDeal, VISA en achter betalen via Klarna Pay Later. Indien je bestelling boven een bepaald bedrag gaat kun je eventueel op aanvraag ook op rekening betalen. Op werkdagen zal er binnen 2 tot 3 werkdagen worden geleverd. Bij sommige merken kan de levertijd 2 dagen langer zijn. Normale verzendingen worden gratis bezorgd, maar bij spoedbestellingen zijn er kosten.

Klachten, complimenten en tips voor Hygienepapier.nl
Niet tevreden over je producten? Dan kun je die binnen een week na ontvangst retourneren, mits ze nog ongebruikt zijn en in de bijhorende verpakking zitten. Het is ook zeer leuk als je hier via ReviewsBird kan meedelen waarom je niet tevreden was over je bestelling. Geef het bedrijf een beoordeling. Waren de producten niet naar wens, of lag het probleem bij de klantendienst? Vertel andere mensen over jouw ervaringen, zo kunnen ze ervan leren. Of wil je daarentegen eens een groot compliment geven aan Hygienepapier.nl omdat je super tevreden bent? Dat kan natuurlijk ook en is nog zo leuk. Jouw mening is waardevol voor andere mensen, dus schrijf zeker een review.