HoutPlaza

Alle reviews

HoutPlaza

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

HoutPlaza

Heeft u altijd al een terrasoverkapping of blokhut in uw tuin willen hebben? Dan bent u bij HoutPlaza aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in tuinmaterialen, en je raadt het al bijna alles van hout. Het bedrijf heeft veel vakkennis en kan u dus ook helpen met advies geven over uw tuin en inrichting daarvan. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over HoutPlaza lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over HoutPlaza
HoutPlaza is opgericht in het jaar 2008 en is daarna al snel gegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad, aan de hoofdweg van het industrieterrein Noordersluis en heeft een showterrein van zo'n 4500 vierkante meter en daarnaast nog een binnen showroom van zo'n 600 vierkante meter. Mocht dat te ver voor u zijn heeft het bedrijf ook een online website waar u alle producten kunt bestellen die u nodig heeft voor uw tuin. HoutPlaza heeft ook eigen monteurs in dienst. Deze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor de beste kwaliteit afleveren. Het montageteam kan bij u op locatie alles op maat monteren. Kosten hiervoor zijn product en locatie afhankelijk. 

Producten en Diensten van HoutPlaza
HoutPlaza biedt dus een ruim assortiment aan tuinproducten voor uw tuin of uw woning aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van maatwerk blokhutten en tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen en veranda's, tuinhout, chalets, carports en garages, tuinpriëlen, tuinmeubelen, zonwering, rolluiken, speeltoestellen, hekwerken en nog veel meer. Op hun buitenterrein/showroom hebben zij een opstelling staan met blokhutten, aluminium terrasoverkappingen en Douglas buitenverblijven. 

Heeft u specifieke wensen voor uw blokhut of terrasoverkapping? HoutPlaza is gespecialiseerd in maatwerkoplossing. Elke blokhut en overkapping die u besteld worden gratis op maat gemaakt door HoutPlaza, daardoor kunnen zij nagenoeg elk model leveren. Ze noemen zichzelf ook wel de maatwerk specialist van Nederland. U kunt uw wensen toelichten in de showroom of een tekening met omschrijving toesturen via de maatwerkpagina op de website. Hoogwaardige afwerking van de producten van het bedrijf zorgen er dan ook voor dat u jaren lang kunt genieten van een HoutPlaza tuinproduct. Alle houten producten van het bedrijf zijn FSC gekeurd en KOMO gekeurd. 

Aanbevelingen, klachten en tips over HoutPlaza
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over HoutPlaza? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over HoutPlaza op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over HoutPlaza vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over HoutPlaza of laat uw eigen ervaring door middel van een review over HoutPlaza dan ook nu achter.