Hismith.nl

Alle reviews

Hismith.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Hismith.nl

Seksmachines zorgen altijd voor genot. Je zal echt een expert moeten zijn, of advies moeten krijgen om de juiste te kiezen die bij je past. Op deze markt zijn er veel leveranciers. Alhoewel je dan een zoektocht zou moeten starten is Hismith een optie. Op onze website lees je de reviews en beoordelingen van klanten die al gebruik hebben gemaakt van hun producten.

Over Hismith
Hismith is opgericht met als doel om een van de krachtigste leveranciers te zijn op het gebied van seksmachines wereldwijd. Factoren zoals concurrentie, lage prijzen en kwaliteit worden hoog gehouden door het bedrijf. Naast de webshop voor seksmachines, heeft het bedrijf ook sekspoppen, lichamen en vibrators. In de showroom van de shop, worden alle artikelen uitgestald. Zo kun je met de juiste seksmachine naar huis.

Producten en diensten van Hismith
Het bedrijf biedt premium seksmachines en basic seksmachines. Onder de opzetstukken vallen de premium kliclok, de basic 3xLR en de basic quick air. Onder de sekspoppen kunnen klanten kiezen tussen kunstvagina of de sekspoppen. De lijst met de verschillende sextoys wordt uitgezet door Dildosextoys mannen, vibrator, unisex, masturbators en penispoppen.

Bij Hismith krijg je altijd garantie bij aankoop van een van de artikelen van het bedrijf. Je hebt recht op een periode van 14 dagen. Hierbij hoeft geen reden worden opgegeven. Na de 14 dagen verloopt je garantie. Er geldt ook fabrieksgarantie op bepaalde producten. Als je dus problemen hebt met een product? Of functioneert je product niet goed? Dan mag je eerst contact maken het bedrijf. Het verzendlabel wordt dan aan jouw gegeven. Mocht je dus contact willen maken met het bedrijf, dan kan dit via email; support@hismith.nl of via het telefoonnummer 0031-644-151-251. Hierna ontvang je een retournummer, met het adres waar je het product naar toe moet sturen. Je kunt je ordernummer vermelden, dan wordt jouw zaak snel afgehandeld.

Ook het bestellen heeft enkele stappen die het bedrijf heeft uitgewerkt op hun online webshop. Op de website kun je klikken op het product die je graag wilt kopen. Hierna klik je op winkelwagen en wordt het automatisch toegevoegd. Hismith accepteert verschillende betaalmethoden. Je kunt hier betalen via iDEAL, Credit Card, PayPal, Bancontact, Apple Pay, Afterpay, Sofort Banking, EPS, Giropay, KBC/ CBC, Belfius, ING Home’PAY, bankoverschijving en Cartes Bancaires. Ook maakt het bedrijf het mogelijk om bestellingen in drie termijnen te voldoen. Met deze service wilt het bedrijf ervoor zorgen dat er samenwerking is met IN3. Na je bestelling te hebben geplaatst kies je dan voor IN3. Het systeem zal ervoor zorgen dat dit wordt goedgekeurd. Na 30 dagen doe je vervolgens de tweede betaling. De derde betaling geschiedt dan binnen 60 dagen. Zonder rente wordt deze mogelijkheid toegepast.

Complimenten, klachten en tips voor Hismith
Heb je complimenten, klachten en of tips voor Hismith? Welke producten heb je allemaal gebruikt? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Wij stellen het zeer op prijs als je jouw ervaring kunt verwerken in reviews en plaatsen op onze website. Klanten kunnen op zo een manier een beter keuze maken bij aankopen bij Hismith.