Gestrikt

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Gestrikt

Heb je binnenkort weer een feest? Dan wil vast als gast een bijzondere nadruk achterlaten op je gastheer. Een middel om dat doel te bereiken is door een speciaal cadeau te schenken. In je zoektocht naar zo’n gift ben je misschien al eens eerder bij Gestrikt terecht gekomen.

Voordat je cadeau’s bij Gestrikt gaat bestellen wil echter wel een aantal zaken weten, zoals: wat heeft het assortiment van Gestrikt mij allemaal te bieden? Hoe zit het met levertijden en bezorgkosten? Kan ik inspiratie opdoen bij het bedrijf indien ik niet zeker weet wat ik zoek? Hoe eenvoudig is het om online te bestellen? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe goed is de klantvriendelijkheid en service eigenlijk van Gestrikt? Voldoet het bedrijf wel aan dit soort verlangens? Om antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, reviews en beoordelingen over Gestrikt en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is Gestrikt

Gestrikt B.V. werd in 2013 opgericht door Diane van Dijk. Na een carrière in de afvalwereld begon ze met het bedrijf. Ze opende een multi-channel cadeauwinkel in Etten-Leur en zo maakte ze haar ambitie werkelijk. Naast een verkoop aan particulier is het verder uitgebreid tot een B2B onderneming. Ook voor speciale gelegenheden, zoals: huwelijk, geboorte of pensioen ben je bij Gestrikt aan het juiste adres. Zelfs als je niet direct bij Gestrikt een cadeau zou bestellen kan het bedrijf je helpen bij het inpakken en leveren van jouw geschenk.

Producten en diensten Gestrikt

Via de webshop van Gestrikt bieden ze hun klanten verschillende producten aan. Zo kun je op de homepagina kiezen uit een aantal categorieën, namelijk: Trends, Wonen, Voor de lunch en Voor kinderen. Ook kan je onder het kopje ‘onze toppers’ de best verkochte artikelen vinden. Verder is het mogelijk om direct verwezen te worden naar het assortiment, of om diverse merken te bekijken. Heb je al een helderder idee van waar je naar zoekt? Dan kan je bovenaan de website op basis van een aantal productgroepen zoeken, zoals: Home, Kinderen, Lunch, Trends, Wonen en Sale. Als je eenmaal een product hebt gevonden valt daarover meer informatie te lezen.

Ben je bereidt producten te bestellen bij Gestrikt? Dan heb je een aantal betaalmogelijkheden, waaronder: iDeal, PayPal, Apple Pay, Maestro, Mastercard, Visa en Bancontact. Gestrikt verzend gratis vanaf € 50,- Binnen Nederland en België. Over de levertijden en garantie valt op de website nog meer te lezen.

Contact

Wil je graag een cadeau bestellen of laten inpakken door Gestrikt, maar heb je een vraag die je eerst wilt delen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor enkele mogelijkheden. Zo kan je direct een mailtje sturen naar het adres: contact@gestrikt.nl. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan met het nummer: 076-5320896. Zelf langs gaan is ook mogelijk aan de Lange Brugstraat 37, 4871 CM, Etten-Leur. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor KvK te Breda: 57069956 BTW-nummer: NL852425351B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen gestrikt

Heb je al eens eerder gebruikt gemaakt van de producten en diensten van Gestrikt? Dan zijn wij benieuwd hoe dat bevallen is! Deel je ervaring over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële consumenten van Gestrikt om een realistisch beeld over de betrouwbaarheid van het bedrijf te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen kan ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review