Fritz-Events

Alle reviews

Fritz-Events

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Fritz-Events

Evenementen zijn georganiseerde bijeenkomsten waar men samenkomt en verschillende activiteiten verricht. Een evenement kan verschillende doeleinden bevatten zoals cultuur, sport, religie en wetenschap. Het kan ook zijn dat er een vergunning nodig is voor een evenement wegens verschillende regels in het wet. 

Er zijn ook veel evenementen op het gebied van muziek, denk bijvoorbeeld aan een concert of een club. Muziek creëert allerlei soorten evenementen waar mensen samenkomen die dezelfde doeleinden zoeken. De meeste mensen die naar een club gaan willen zich lekker vermaken en even alles vergeten met behulp van muziek!

Wilt u de beste geluid hebben tijdens uw evenementen? Zoekt u bijvoorbeeld apparatuur zoals microfoons of speakers? Dan is het belangrijk dat u even stilstaat en reviews leest, zo kunt u de juiste beslissing maken!
 
Over Fritz-Events
Fritz-Events begon al in 1996 met een andere naam, namelijk Fritz Disco. Fritz was 11 jaar toen hij al werd gevraagd om als DJ op kinderfeestjes te komen draaien. Fritz vindt op deze manier zijn passie voor het draaien op feestjes. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende webshops!

Fritz inmiddels 16 jaar draait zelfs op feestjes waar hij niet binnen mocht komen maar hij vond het geweldig. In 2007 was Fritz een officieel bedrijf gestart aldus Fritz-Events, en daardoor begon hij met zowel verhuren van apparatuur als het draaien op feestjes. 
 
Kort daarna begon Fritz ook met het verkopen van apparatuur en zijn omzet zag een flinke stijging. In 2011 verhuisd hij naar zijn eerste bedrijfspand in Cuijk, waar eindelijk vrachtwagens geen problemen hebben met het lossen van goederen. In 2013 opent Fritz de eerste winkel voor zijn apparatuur en sinds 2015 draait ook de webshop volledig goed.

Producten en diensten Fritz-Events
Fritz-Events verkoopt bijna alles wat met geluid en evenementen heeft te maken tegenwoordig. Zij verkopen vooral apparatuur van de merken zoals Showtec, Dap, Shure, Adam Hall en Beamz.  

U vindt verschillende categorieën op de website zoals Geluid, Dj gear, Licht, Special Effects, Bekabeling, Flightcases, Truss & Statieven en nog veel meer op het gebied van evenementen en geluid. Fritz-Events weet precies wat u nodig heeft voor het creëren van succesvolle events met dank aan een geweldig geschiedenis 

Op de webshop van Fritz-Events kunt u 24 uur per dag een bestelling plaatsen en als u voor 18.00 besteld betekent dat meestal dat de goederen de volgende dag bij u thuis zijn. Er geldt een gratis verzending boven het bedrag van € 75,- momenteel. In sommige gevallen moet u contact opnemen met Fritz-Events, want misschien is het product niet op voorraad.

Complimenten, klachten of tips voor Fritz-Events
Heeft u toevallig een nieuwe geluidsset gekocht?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe Microfoon gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Fritz-Events willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Fritz-Events.