Fritz-Events

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Fritz-Events

Evenementen zijn georganiseerde bijeenkomsten waar men samenkomt en verschillende activiteiten verricht. Een evenement kan verschillende doeleinden bevatten zoals cultuur, sport, religie en wetenschap. Het kan ook zijn dat er een vergunning nodig is voor een evenement wegens verschillende regels in het wet.

Er zijn ook veel evenementen op het gebied van muziek, denk bijvoorbeeld aan een concert of een club. Muziek creëert allerlei soorten evenementen waar mensen samenkomen die dezelfde doeleinden zoeken. De meeste mensen die naar een club gaan willen zich lekker vermaken en even alles vergeten met behulp van muziek!

Wilt u de beste geluid hebben tijdens uw evenementen? Zoekt u bijvoorbeeld apparatuur zoals microfoons of speakers? Dan is het belangrijk dat u even stilstaat en reviews leest, zo kunt u de juiste beslissing maken!

Over Fritz-Events

Fritz-Events begon al in 1996 met een andere naam, namelijk Fritz Disco. Fritz was 11 jaar toen hij al werd gevraagd om als DJ op kinderfeestjes te komen draaien. Fritz vindt op deze manier zijn passie voor het draaien op feestjes. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende webshops!

Fritz inmiddels 16 jaar draait zelfs op feestjes waar hij niet binnen mocht komen maar hij vond het geweldig. In 2007 was Fritz een officieel bedrijf gestart aldus Fritz-Events, en daardoor begon hij met zowel verhuren van apparatuur als het draaien op feestjes.

Kort daarna begon Fritz ook met het verkopen van apparatuur en zijn omzet zag een flinke stijging. In 2011 verhuisd hij naar zijn eerste bedrijfspand in Cuijk, waar eindelijk vrachtwagens geen problemen hebben met het lossen van goederen. In 2013 opent Fritz de eerste winkel voor zijn apparatuur en sinds 2015 draait ook de webshop volledig goed.

Producten en diensten Fritz-Events

Fritz-Events verkoopt bijna alles wat met geluid en evenementen heeft te maken tegenwoordig. Zij verkopen vooral apparatuur van de merken zoals Showtec, Dap, Shure, Adam Hall en Beamz.

U vindt verschillende categorieën op de website zoals Geluid, Dj gear, Licht, Special Effects, Bekabeling, Flightcases, Truss & Statieven en nog veel meer op het gebied van evenementen en geluid. Fritz-Events weet precies wat u nodig heeft voor het creëren van succesvolle events met dank aan een geweldig geschiedenis

Op de webshop van Fritz-Events kunt u 24 uur per dag een bestelling plaatsen en als u voor 18.00 besteld betekent dat meestal dat de goederen de volgende dag bij u thuis zijn. Er geldt een gratis verzending boven het bedrag van € 75,- momenteel. In sommige gevallen moet u contact opnemen met Fritz-Events, want misschien is het product niet op voorraad.

Complimenten, klachten of tips voor Fritz-Events

Heeft u toevallig een nieuwe geluidsset gekocht?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe Microfoon gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Fritz-Events willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Fritz-Events.

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil je graag meer muziekspullen kopen? Lees de reviews over Music Shop Europe om erachter te komen wat andere kopers van hun producten en service vinden. Je wilt natuurlijk dat de producten die je koopt van een hoge kwaliteit zijn. Door meningen, beoordelingen en klachten over meerdere winkels te lezen krijg je een goed beeld van de winkels die je moet vermijden en van welke winkels geschikt zijn om jouw muziekspullen bij te kopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sam Luboch 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Fritz-Events voor mijn DJ-apparatuur en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun service. Het was gemakkelijk om online mijn producten te v...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Service & Brede Selectie

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Fritz-Events voor mijn DJ-apparatuur en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun service. Het was gemakkelijk om online mijn producten te vinden en te bestellen, en alles werd snel geleverd zonder problemen. Wat me opviel was de enorme selectie aan apparatuur die ze hebben. Van luidsprekers tot special effects, er is werkelijk voor elk wat wils in hun winkel. Ze bieden ook bekabeling en podiumdelen aan, waardoor dit een one-stop-shop is voor al je behoeften. De website was heel gebruiksvriendelijk met duidelijke afbeeldingen van alle producten. Ik kreeg bovendien goede prijzen ten opzichte van andere winkels waar ik eerder heb besteld. Alles bij elkaar genomen kan ik zeker zeggen dat Fritz-Events een geweldige ervaring heeft geboden tijdens het hele proces van begin tot eind.

S
Sam Luboch 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!