Folux

Alle reviews

Folux

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Folux

Hou jij je regelmatig bezig naar het opsporen van allerlei producten die je terug kunt vinden in studio’s? Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: camera’s, verlichting, microscopen, telescopen en nog veel meer. Dan heb je misschien wel eens eerder van Folux gehoord. 

Voordat je studio producten gaat bestellen bij Folux wil je wel weten of het bedrijf aan je verwachtingen zal voldoen, zoals: wat heeft het assortiment mij allemaal te bieden? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van de producten? Kan ik advies krijgen bij Folux indien ik niet zeker weet welk product het best geschikt is voor mij? Wat voor mogelijkheden heb ik als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het met de klantenservice en de kosten? Is het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar? Voldoet Folux hier wel aan? Om antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over Folux en vergelijkbare ondernemingen lezen. 

Wat is Folux

Folux is een bedrijf gespecialiseerd op alles wat te maken heeft met studio apparatuur. Ze voorzien mensen die een passie hebben voor onder andere: fotografie, astronomie en microscopie van de laatste producten. Dit doen ze allemaal uit een eigen voorraad. Via de site kan je inspiratie en advies opdoen om jouw interesses werkelijkheid te maken. Het bedrijf stelt dat beleving, deskundigheid en klantenservice voor hen centraal staat. Folux is niet alleen online te vinden, maar ook in hun showroom in Hoogeveen. 

Producten en diensten Folux

Als je de webshop van Folux zou bezoeken staan er gelijk verschillende producten voor je klaar. Zo kan je de nieuwste producten bekijken, of kiezen uit de best verkochte apparatuur. Bovenaan de website kan je sorteren op basis van verschillende categorieën, waaronder: Foto en Video, Verrekijkers, Spotting Scopes, Telescopen, Microscopen, Weerstations, Junior, Electronics en Meer. Die categorieën zijn allen weer opgedeeld in kleinere sub-categorieën. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover meer informatie lezen, zoals een beschrijving, de prijs, handleiding en indien toepasbaar toepasselijke accessoires. 

Ben je klaar om te bestellen bij Folux? Dan heb je daarvoor een aantal opties, zo kan je kiezen uit: Sofort, Maestro, Visa, Mastercard, PayPal, Klarna en iDeal. Als je ontevreden zou zijn heb je 14 dagen de tijd om te retourneren, daarover valt nog meer te lezen op de website. Ben je geïnteresseerd om als bedrijf te bestellen? Dan kan je daarover ook nog meer informatie vinden. 

 

 

Contact

Wil je graag apparatuur bij Folux bestellen, maar heb je een vraag die je graag wilt delen? Of een andere opmerking? Dan kan je contact opnemen op diverse wijze, zo kan je bellen naar het nummer: 0528 232476. Verder kan je op de site via een contactformulier je vraag, klacht of opmerking delen. Stuur je liever een direct mailtje? Dan gaat dat naar het adres: info@bresserbenelux.nl. Zelf Folux bezoeken gaat ook aan de Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Nederland. 

Reviews en beoordelingen Folux

Heb je al eens eerder producten bij Folux besteld? Of een andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker om voor andere potentiële klanten van Folux een realistischer beeld over de onderneming te schetsen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan ons reviewplatform.