Farmaline

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Farmaline

Ben jij op zoek naar gezondheidsproducten die je bij een drogisterij kunt aanschaffen? Maar zou je dit het liefst online willen doen? Dan is het maar de vraag waar je die kunt vinden. Farmaline is een bedrijf dat je daarbij misschien verder opweg kan helpen.

Voordat je de producten van Farmaline gaat bestellen wil je natuurlijk wel een aantal dingen over het bedrijf weten. Denk daarbij aan vragen als: hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Hoe werkt online bestellen bij Farmaline? Hoe weet ik welk product ik nodig heb, kan ik ook via de site advies krijgen? Worden de producten eigenlijk wel getest, en zijn ze veilig om te consumeren? Waar kan ik terecht als ik een vraag, opmerking of klacht met Farmaline wil delen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze site, Farmaline beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf beslissen of je gebruik wilt maken van de onderneming.

Wat is Farmaline

Farmaline is een online apotheek, het bedrijf is onderdeel van Apotheek Shop Apotheke BV, dat gevestigd is in Sevenum. Volgens het bedrijf levert Farmaline een aantal voordelen, daaronder vallen: de erkenning van een echte apotheek met staats overzicht, een aanbod van meer dan 40.000 producten en 1000 verschillende merken, leveringskosten en leveringstermijn, advies indien gewenst en nog meer, aldus Farmaline. Volgens het bedrijf zien ze daarom ook steeds vaker nieuwe klanten gebruik maken van hun e-apotheek.

Producten en diensten Farmaline

Om het assortiment van Farmaline te bekijken, kan je hun webshop bezoeken. Als je eenmaal beland bent op de homepagina staan er een aantal producten voor je klaar. Verder is het ook mogelijk om via de homepagina de meest populaire producten te bekijken. Om een zicht te krijgen op tips en informatie die het bedrijf met je deelt, kan je ook de recente blogberichten bekijken. Linksboven kan je sorteren op basis van verschillende categorieën, waaronder: Schoonheid & Hygiëne, Afslanken, Welzijn & Gezondheid, Geneesmiddelen, Vitamins & Voedingssupplementen, Zwangerschap & Baby, 50+, Alternatieve Geneeskunde, Seksualiteit, EHBO & Thuiszorg, Dierenverzorging, Merken en Ons advies. Als je op een product klikt kan je daarover een omschrijving, met foto’s en andere informatie lezen.

Gevonden waarna je op zoek was en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van verschillende methodes, zoals: Bancontact, Visa, MasterCard, PayPal, Maestro, Belfius, ING Banking, Sofort, en iDEAL. Over leveringen en retourneren valt nog meer op de website van Farmaline te lezen.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Farmaline, maar heb je een vraag, opmerking of klacht die je eerst wilt delen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht met de onderneming delen. Neem je liever telefonisch contact op, dan kan je daarvoor België: +32 (0) 800 78 080 of Nederland: +31 (0) 85 888 90 50 gebruiken. Zelf langsgaan bij Farmaline kan ook, aan de Erik de Rodeweg 11-13, 5975 WD, Sevenum. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor BTW: NL8554.679.03.B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Farmaline

Heb je al eens eerder producten bij Farmaline besteld? Of een andere soort ervaring opgedaan met de e-apotheek? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Farmaline met ons in de vorm van een beoordeling en review. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten om te bepalen of ze gebruik willen maken van Farmaline. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Juliette Oosterhek 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij Farmaline en het was een geweldige ervaring. Ik vond het erg handig om drogisterij-producten en medicijnen zonder recept online te bestell...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig bestellen bij Farmaline

Ik heb onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij Farmaline en het was een geweldige ervaring. Ik vond het erg handig om drogisterij-producten en medicijnen zonder recept online te bestellen en aan huis geleverd te krijgen. Bovendien was de levering snel, discreet verpakt en veilig. Het hele proces verliep soepel dankzij de gebruiksvriendelijke website van Farmaline. Wat ik ook waardeerde was dat ze een uitgebreid assortiment hebben aan producten van verschillende bekende merken. Voordat ik mijn aankoop deed kon ik gemakkelijk prijzen vergelijken met andere winkels, wat me veel geld heeft bespaard. Kortom, als je op zoek bent naar gezondheidsproducten of medicijnen zonder recept die rechtstreeks bij je thuis bezorgd kunnen worden, raad ik ten zeerste aan om Farmaline eens te proberen.

J
Juliette Oosterhek 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!