EP:

Alle reviews

EP:

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

EP:

Jaren gebruik kunnen maken van goede electronica geeft u als klant dat gevoel dat er nog producenten en ondernemers zijn die hun taak serieus nemen. Maar waar kunt u terecht voor die producent die goede electronica en de perfecte service aanbiedt? Kijk hier bij ReviewsBird.nl. De webpagina waar al de ervaringen en beoordelingen van personen in de reviews staan opgenomen. Doorloop de reviews op onze webpagina. Ze zullen u wegwijs maken.

Over EP:
EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V., die op zich weer onderdeel is van het Duitse ElectronicPartner. De oprichting vond plaats op 18 januari 1937 door Karl Friedrich Haubrich. In 1968 opende EP: de eerste nationale dochteronderneming buiten Duitsland, in Nederland. In de jaren 90 volgden er vergelijkbare ondernemingen in Oostenrijk en Zwitserland. Op 13 oktober 1973 werd, samen met onafhankelijke ondernemers, de ElectronicPartner-groep opgericht. In 1988 startte de gespecialiseerde marketinglijn MEDIMAX met de eerste vestiging in het Duitse Rhede. Met de overname van Schossau in 1989 werd het winkelbestand uitgebreid. De EP-vestiging in Augsburg werd twee jaar later uitgebreid met een nieuw verkoop- en logistiek centrum. Met de start van ElectronicPartner International op 23 augustus 1991 werd de groep een Europese handelsgroep. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een ondernemer in de consumenten- en huishoud elektronica branche en biedt haar diensten aan in geheel Europa.

Producten en diensten van EP:
EP: zegt dé marketingformule van ElectronicPartner te zijn met hun ruim 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld. Zij karakteriseren zich als te zijn dé ondernemer, die telkens net iets verder gaat waar anderen stoppen. De 100 winkels in Nederland worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. EP: biedt de combinatie van persoonlijke service en een selectie Europesetopmerken. EP: adverteert dat hij voldoet aan strenge voorwaarden, opdat de klant een uitstekend product tegen een scherpe prijswordt aangeboden met de beste services. Anno 2020 zijn er ongeveer 5.000 middelgrote bedrijven actief binnen de ElectronicPartner-groep. Deze zijn de EP: Vakgroep, de vakgroeplijn MEDIMAX, het comTeam technologienetwerk en de SP: ServicePartner marketinglijn.

Complimenten, klachten en tips voor EP:
“Bij EP: draait het om de tevredenheid van de klant.” Online betalen voor de bestelde goederen kan via iDEAL, creditcard (Visa en MasterCard), PayPal en betalen bij levering (pin en contant). Indien niet tevreden, mag men retourneren en wel tot 14 dagen na het moment van herroepen en ontbinden. EP: is lid van Thuiswinkel.org en voert het Thuiswinkel Waarborg beleid. Dit keurmerk geeft je bij de aanschaf van producten recht op een bedenktijd van minimaal 14 kalenderdagen. Voor klachten kan men bellen op 0800-7278637 en wel van maandag tot en met vrijdag 08.30 - 18.00 uur of e-mailen op klantenservice@ep.nl.

Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn en de slagzin draagt: ‘EP: die doet het’, zorgt voor een heldere belofte naar de klant. Bent u die mening ook toegedaan? Staat de klant daadwerkelijk centraal? Graag horen wij het van u en zien uit naar uw ervaring met EP: op ReviewsBird.nl.

Meer weten over de dienstverlening van EP:? Eenmaal op onze website, neem dan ook de overige reviews door.  Ga dan vlug naar ReviewsBird.nl!