EP:

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

EP:

Jaren gebruik kunnen maken van goede electronica geeft u als klant dat gevoel dat er nog producenten en ondernemers zijn die hun taak serieus nemen. Maar waar kunt u terecht voor die producent die goede electronica en de perfecte service aanbiedt? Kijk hier bij ReviewsBird.nl. De webpagina waar al de ervaringen en beoordelingen van personen in de reviews staan opgenomen. Doorloop de reviews op onze webpagina. Ze zullen u wegwijs maken.

Over EP:
EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V., die op zich weer onderdeel is van het Duitse ElectronicPartner. De oprichting vond plaats op 18 januari 1937 door Karl Friedrich Haubrich. In 1968 opende EP: de eerste nationale dochteronderneming buiten Duitsland, in Nederland. In de jaren 90 volgden er vergelijkbare ondernemingen in Oostenrijk en Zwitserland. Op 13 oktober 1973 werd, samen met onafhankelijke ondernemers, de ElectronicPartner-groep opgericht. In 1988 startte de gespecialiseerde marketinglijn MEDIMAX met de eerste vestiging in het Duitse Rhede. Met de overname van Schossau in 1989 werd het winkelbestand uitgebreid. De EP-vestiging in Augsburg werd twee jaar later uitgebreid met een nieuw verkoop- en logistiek centrum. Met de start van ElectronicPartner International op 23 augustus 1991 werd de groep een Europese handelsgroep. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een ondernemer in de consumenten- en huishoud elektronica branche en biedt haar diensten aan in geheel Europa.

Producten en diensten van EP:
EP: zegt dé marketingformule van ElectronicPartner te zijn met hun ruim 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld. Zij karakteriseren zich als te zijn dé ondernemer, die telkens net iets verder gaat waar anderen stoppen. De 100 winkels in Nederland worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. EP: biedt de combinatie van persoonlijke service en een selectie Europese topmerken. EP: adverteert dat hij voldoet aan strenge voorwaarden, opdat de klant een uitstekend product tegen een scherpe prijs wordt aangeboden met de beste services. Anno 2020 zijn er ongeveer 5.000 middelgrote bedrijven actief binnen de ElectronicPartner-groep. Deze zijn de EP: Vakgroep, de vakgroeplijn MEDIMAX, het comTeam technologienetwerk en de SP: ServicePartner marketinglijn.

Complimenten, klachten en tips voor EP:
“Bij EP: draait het om de tevredenheid van de klant.” Online betalen voor de bestelde goederen kan via iDEAL, creditcard (Visa en MasterCard), PayPal en betalen bij levering (pin en contant). Indien niet tevreden, mag men retourneren en wel tot 14 dagen na het moment van herroepen en ontbinden. EP: is lid van Thuiswinkel.org en voert het Thuiswinkel Waarborg beleid. Dit keurmerk geeft je bij de aanschaf van producten recht op een bedenktijd van minimaal 14 kalenderdagen. Voor klachten kan men bellen op 0800-7278637 en wel van maandag tot en met vrijdag 08.30 - 18.00 uur of e-mailen op klantenservice@ep.nl.

Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn en de slagzin draagt: ‘EP: die doet het’, zorgt voor een heldere belofte naar de klant. Bent u die mening ook toegedaan? Staat de klant daadwerkelijk centraal? Graag horen wij het van u en zien uit naar uw ervaring met EP: op ReviewsBird.nl.

Meer weten over de dienstverlening van EP:? Eenmaal op onze website, neem dan ook de overige reviews door. Ga dan vlug naar ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tijs Bosch 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs bij EP geweest om een nieuwe wasmachine te kopen en mijn ervaring was fantastisch! Ik vond het geweldig hoe behulpzaam en vriendelijk de medewerkers waren. Ze namen de tijd om...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige service met een breed scala aan opties

Ik ben onlangs bij EP geweest om een nieuwe wasmachine te kopen en mijn ervaring was fantastisch! Ik vond het geweldig hoe behulpzaam en vriendelijk de medewerkers waren. Ze namen de tijd om naar mijn behoeften te luisteren en stelden verschillende opties voor die binnen mijn budget pasten. Bovendien was ik onder de indruk van de verscheidenheid aan producten die ze hadden. Er waren zoveel verschillende merken en modellen om uit te kiezen, dus ik kon precies vinden wat ik zocht. En als iemand die niet veel weet over consumentenelektronica, maakte het me gerust dat er deskundigen beschikbaar waren om mij te helpen met eventuele vragen of problemen. De service van EP is onovertroffen - alles wordt gedaan met gemak in gedachten. De levering van mijn nieuwe wasmachine werd snel geregeld, zonder gezeur of vertraging. Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare klantenservice bij je aankoop van huishoudelijke apparaten zoals tv's, koelkasten of andere consumentenelektronica dan raad ik ten zeerste aan om naar EP te gaan!

T
Tijs Bosch 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!