Doublepoint

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Doublepoint

Tijdens het beluisteren van je favoriete nummers, wil je uiteraard wel goede audiokwaliteit. Misschien dat je nou net daar naar opzoek bent, dan is Doublepoint wellicht een interessant bedrijf. Doublepoint is namelijk gespecialiseerd op het gebied van audio.

Weet je alleen wel zeker dat Doublepoint aan je verwachtingen voldoet? Hoe zit het met de klantenservice, kwaliteit, het retourbeleid en de ervaringen van consumenten die al eens eerder bij ze hebben besteld? Om daarachter te komen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews lezen.

Wat is Doublepoint

Doublepoint is een Nederlands bedrijf met een passie voor audio geluid. Hoe ze het zelf zeggen: ‘’Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest’’. De onderneming is ontstaan vanuit een liefde voor internet en audio, waarbij Doublepoint een combinatie van die twee is. Naar eigen zeggen is het resultaat van het combineren van werk en hobby, een ‘’moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen’’.

De productkennis voor jouw gehoor resulteert in een radicaal gefilterd productaanbod. Desondanks kan het zijn dat je iets wilt bestellen maar dit niet bij Doublepoint te koop is. Dan kan je dat aan Doublepoints team laten weten en dan doen ze hun best om dit product tóch te leveren.

Producten en diensten Doublepoint

Op de website van Doublepoint bevinden diverse categorieën aan producten. Hierbij kan je denken aan speakers, waar je inbouw speakers, satellite speakers, soundbars en veel meer kunt vinden. Maar ook hebben ze producten als koptelefoons, accessoires en een audio/hifi categorie. Je zoektocht specificeren op bepaalde kenmerken is ook mogelijk, pas zelf naar wens de prijs, het merk, de kleur, vermogen, lengte, diameter en allerlei andere aspecten aan.

Bestel je voor 17:00, dan streven ze ernaar om je product(en) de volgende dag te leveren. Bestellingen binnen deze landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, brengen geen verzendkosten met zich mee. Je hebt recht om je bestelling 30 dagen na ontvangst te retourneren, let wel op dat je aan de eisen van het retourbeleid voldoet. In bezit van een Doublepoint kortingscode, dan kan je deze tijdens je bestelproces invullen.

Contact & Luisterafspraak

Als je nog vragen, klachten of zakelijke ideeën hebt kan je met Doublepoint via de volgende manieren contact leggen. Telefonisch: 020 - 333 03 62. Mailen naar: info@doublepoint.nl. Ook kan je het invulformulier op hun website gebruiken.

Informatie over zakelijke en affiliate Doublepoint programma’s hebben hun eigen pagina’s op de website van Doublepoint. Interesse in een luisterafspraak? Dan kan je via het online invulformulier een geschikte datum met ze afspreken.

Laat een review achter

Al ooit een speaker, of andere audio apparatuur bij Doublepoint gekocht? Laat hier dan een review achter. Deel bijvoorbeeld de algemene indruk die je van ze kreeg, of wat men kan verwachten van de klantenservice en verzendingen. Of schrijf over de kwaliteit van de geleverde product(en). Op die manier help je andere klanten door ze een beter perspectief over Doublepoint te geven en hoe het bedrijf in de werkelijkheid bevalt. Wil je meer leren over andere bedrijven? Dan kan je bij onze reviewsite terecht voor diverse reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review