DectDirect

Alle reviews

DectDirect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

DectDirect

Om persoonlijk of zakelijk goed bereikbaar te zijn heb je kwalitatief goede telecom- en IT-oplossingen nodig. Daar is soms behoorlijk wat technische kennis voor nodig en niet iedereen beschikt daarover. Je kunt in zo'n geval online op zoek naar een aanbieder die de juiste producten en vakkennis in huis heeft. Er zijn echter nog al wat van deze bedrijven te vinden dus enige hulp is altijd welkom. Wij bieden je op onze website de commentaren en ervaringen die andere klanten onlangs hebben opgedaan met telecom- en IT-bedrijven. DectDirect uit Stolwijk is één van die leveranciers waar klanten reviews over hebben geplaatst. Door deze reviews te lezen kom je er snel achter of DectDirect betrouwbaar is en wat deze aanbieder voor jou kan betekenen.

Over DectDirect

DectDirect is onderdeel van Globalwire BV uit Stolwijk en biedt diverse elektronische apparaten voor telecom- en IT-verbindingen. Op de site van deze aanbieder vind je allerlei informatie over hoe je de aangeboden producten kunt bestellen en betalen. Verder word je geïnformeerd over de verzendkosten en hoe je producten aan DectDirect retour kunt sturen. Ook wordt er uitleg gegeven over de landelijke installatieservice die dit bedrijf haar klanten te bieden heeft. Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met de klantenservice van DectDirect nl. Om meer te weten te komen over de ervaringen die andere klanten met de service van het bedrijf hebben kun je hun DectDirect reviews op onze reviewsite lezen.

De producten en diensten van DectDirect

Bekende merken die DectDirect verkoopt zijn onder andere Sennheiser, Jabra en Logitech. Je kunt van deze en andere merken bijvoorbeeld bedrade en draadloze headsets en accessoires zoals kabels en carkits bestellen. Verder zijn er diverse modellen telefoons, zowel handsfree als bedraad verkrijgbaar. Tot dat assortiment behoren ook vergadertelefoons en analoge deurtelefoons. Wil je jouw woning of bedrijf beveiligen? Ook voor beveiligingsproducten kun je bij DectDirect aankloppen. Het bedrijf kan IP-camera's voor binnen en buiten met de benodigde software leveren.

Kortingen, bezorgkosten en retouren bij DectDirect

Ben je bang dat de producten van deze leverancier te duur zijn voor het budget dat je tot je beschikking hebt? Kijk dan of je ergens een DectDirect kortingscode kunt vinden. Op die manier kun je een behoorlijk bedrag besparen. De producten die je naar een adres in Nederland of België laat bezorgen worden overigens zonder verzendkosten bij aan de deur geleverd. Nadat je een bestelling ontvangen hebt kun je die binnen 14 dagen naar DectDirect retourneren als je er niet tevreden over bent of per ongeluk het verkeerde product besteld hebt.

Reviews en commentaren over DectDirect

Heb jij een headset of telefoon besteld bij deze online aanbieder? Dan nodigen we je uit om jouw DectDirect review op onze website te publiceren. Wij willen namelijk zo veel mogelijk consumenten op de hoogte brengen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van DectDirect en dat kan alleen als wij alle klanten de ruimte geven om hun negatieve of positieve reviews te plaatsen. Daarom is jouw beoordeling zo belangrijke voor andere mensen en we hopen dan ook dat je uitgebreid in wilt gaan op de ervaring die jij hebt met de service van het bedrijf en de kwaliteit van de producten zoals carkits en IP-camera's.