Db reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Db

Vind je het belangrijk om van andere klanten te horen hoe een online shop met vragen en klachten omgaat? In dat geval raden we je aan om de reviews van consumenten op onze website te lezen. Je vindt daar onder andere meer informatie over Db, een Scandinavische webwinkel die tassen, rugzakken en diverse accessoires verkoopt. Door de recensies en opinies te lezen wordt vrij snel duidelijk wat je daar te wachten staat. De ervaringen en commentaren van andere klanten zijn een goed begin om er achter te komen of Db betrouwbaar is.

Over Db

DB

is in 2009 in Noorwegen opgericht door skilegende Jon Olsson en zijn zakenpartner Truls Brataas. Het merk werd in 2012 officieel als Douchebags gelanceerd, maar uiteindelijk werd besloten de naam te wijzigen naar Db en de weg naar internationaal succes lag open. Nog steeds is het bedrijf in Oslo, Noorwegen gevestigd en is het aantal medewerkers gegroeid van de oorspronkelijke 2 oprichters naar meer dan 60 werknemers. Hoe tevreden Nederlandse klanten over deze internationale online shop zijn lees je in de reviews over Db op onze website.

Db contact

Als je vragen hebt over de producten of hulp nodig hebt bij een bestelling dan kun je op meerdere manieren contact opnemen met Db. Zo kun je onder ander gebruik maken van de categorie met veelgestelde vragen. Je kunt ook met een van de medewerkers van de klantenservice in gesprek door het contactformulier op de site in te vullen. Houdt er wel rekening mee dat deze internationale webshop alleen in het Engels beschikbaar is en er geen telefoonnummer of direct e-mail op de site vermeld staan. Wel kun je reageren op publicatie van het bedrijf op Instagram en Facebook.

De producten van Db

Er zijn bij Db meerdere opties om de juiste rugzak of reistas te vinden. Alle producten zijn onderverdeeld in Activiteiten, Categorieën en Edities. Zo staan de reistassen en sporttassen die geschikt zijn voor het skiën en surfen in de Activities categorie en staan speciale collecties zoals de Db x Marcelo Vieira en de Db x Benjamin Ortega in hun eigen categorie vermeld. Onder de meest populaire en veel bestelde producten bevinden zich onder meer de Ramverk Pro rolkoffer, The Strom Roltas en de The Æra 25L handtas.

DB winkels

De producten uit het online assortiment zijn ook te vinden in een aantal Db winkels in Nederland, België en Duitsland. Je vindt ze onder andere in Amsterdam, Hamburg en Antwerpen. De openingstijden en contactgegevens staan vermeld op de winkelzoeker in de online shop. Je kunt voor meer informatie over Db in Amsterdam bellen met 06 - 17 606 720.

Reviews en commentaren over Db

Wil jij jouw ervaring met deze online shop met andere klanten delen? Wil je bijvoorbeeld kwijt wat je moest doen om een product naar Db retour te sturen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid die wij bieden om je Db review op onze website te delen. In deze beoordeling kun je naast de deze ervaring ook aangeven of het bedrijf de eigen voorwaarden nakomt en hoe snel er geleverd wordt. Opmerkingen en klachten over de kwaliteit van de producten en de vriendelijkheid van de medewerkers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review