Daniel Wellington

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Daniel Wellington

Daniel Wellington

is een bedrijf dat zich focust op de verkoop van horloges, zowel online als in fysieke winkels. Je kan bij het bedrijf terecht voor een groot assortiment aan horloges zelf, maar ook voor horlogebandjes in diverse materialen. Onder de horloges van Daniel Wellington vind je horloges in verschillende maten voor zowel dames als heren.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding of heb je een ervaring gehad met de klantenservice en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Daniel Wellington

Het was eigenlijk een toevallige ontmoeting die het idee voor Daniel Wellington inspireerde in 2011. Tijdens een van zijn reizen ontmoette oprichter Filip Tysander, een Britse heer met een onberispelijke maar ingetogen stijl. Deze man had een bijzondere voorliefde voor het dragen van zijn vintage horloges op oude, verweerde NATO-banden. Je kan de naam van deze Britse heer misschein wel raden: Daniël Wellington. Door deze inspiratie besloot Filip Tysander zijn eigen lijn met horloges te creëren. De grote naamsbekendheid van Daniel Wellington tegenwoordig komt door hun keuze om veel met influencers op social media te gaan werken. Hierdoor groeide het bedrijf uit tot één van de grootste horloge merken wereldwijd.

Producten en diensten van Daniel Wellington

De missie van Daniel Wellington is om altijd een horloge voor iedereen te hebben. Daarom hebben zij een volledig assortiment aan dames- en herenhorloges. Het horloge assortiment van het bedrijf bestaat uit verschillende soorten polshorloges, keramische horloges, automatische horloges en active horloges. Onder de horloges van Daniel Wellington vind je ook horloges in verschillende maten voor zowel dames als heren, tevens als horloges met verschillende en unieke wijzerplaten.

Wat Daniel Wellington vanaf het begin heeft gedaan is de mogelijkheid bieden tot het verwisselen van je horlogebandjes. Het bedrijf heeft dan ook een groot assortiment aan horlogebandjes in diverse materialen zoals leer, staal, mesh en de originele NATO-stof. Naast Daniel Wellington horloges vind je tegenwoordig ook zonnebrillen en sieraden (zoals ringen, oorbellen, kettingen) in het assortiment van het bedrijf. Dit zodat jij al je accessoires bij elkaar kan laten matchen.

Ervaringen, klachten en tips over Daniel Wellington

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Daniel Wellington achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan jij dus weer andere potentiele klanten van het bedrijf helpen om een goede keuze te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review