dakraamgordijnen reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Dakraamgordijnen

Heb je een dakraam en heb je slaapproblemen, omdat jouw kamer niet donker genoeg kan worden? Dan vergt het soms heel wat creativiteit om een oplossing daarvoor te vinden. Misschien is het dan makkelijker om daarvoor een toepasselijk product te kopen, Dakraamgordijnen is een bedrijf dat je daarmee verder op weg kan helpen.

Voordat je de producten van Dakraamgordijnen gaat aanschaffen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan zaken als: hoe weet ik dat het dakraam het juiste formaat is? Uit wat voor materialen kan ik kiezen bij de onderneming? Hoe zit het met de communicatie, verloopt die eigenlijk wel soepel? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op ons reviewplatform, Dakraamgordijnen beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of je gebruik wilt maken van Dakraamgordijnen.

Wat is Dakraamgordijnen

Dakraamgordijnen is een bedrijf dat exclusieve importeur van Bloc en Ouro producten is, in onder andere Nederland en België. De producten van Bloc worden ontworpen en geproduceerd in een modern Noord-Iers high-tech lab, aldus Dakraamgordijnen. Volgens het bedrijf werken toegewijde ingenieurs en technici daar aan producten die ontwikkelt worden en uiteindelijk op de markt komen. Bloc maakt gebruik van duurzame materialen, en innovatieve ontwikkelingen wat volgens Dakraamgordijnen tot een identiek eindproduct leidt.

Producten en diensten Dakraamgordijnen

Wil je het assortiment van Dakraamgordijnen bekijken? Dan is dat mogelijk op hun website. Als je daar beland bent kan je gelijk kiezen uit verschillende soorten dakraamgordijnen. Die geschikt zijn voor: Velux, Fakro, ROTO, Rooflite, Dakstra, Okpol en meer. Als je op een van die categorieën klikt kan je bekijken wat voor gordijn geschikt is voor jouw dakraam. Daarbij deel je een aantal gegevens met het bedrijf, waaronder: typecode, maatcode, jouw gewenste bediening, cassette kleur, gordijn kleur, toevoegen van een persoonlijk label indien gewenst. Over het installatieproces valt meer te lezen op de homepagina van Dakraamgordijnen. Zo kan je lezen dat het installeren slechts 5 minuten kost, en gemakkelijk gedaan kan worden met een schroevendraaier.

Heb je een keus kunnen maken en ben je klaar om te betalen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van diverse betaalmethodes, waaronder: iDEAL, MasterCard, Visa, Bancontact, PayPal en Vooraf overschrijven. Verzendkosten in Nederland en België zijn € 4,95. De levertijd van de producten bedraagt 3-4 werkdagen, al kan dat misschien veranderen in de toekomst.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Dakraamgordijnen? Of een andere reden om contact op te zoeken met de onderneming? Dan kan dat op diverse manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 024 8080132 (ma t/m vr van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00). Mailen met de onderneming gaat ook. Gebruik daarvoor het adres: klantenservice@dakraamgordijnen.nl. Ga je liever in persoon langs? Dan moet je daarvoor aan de Bijsterhuizen 2104F, Wijchen 6604, LG. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor: BTW: NL820723435B01 en KvK: 34337629 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Dakraamgordijnen

Heb je al eens eerder een dakraamgordijn bij Dakraamgordijnen gekocht? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening over Dakraamgordijnen met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers een realistischer beeld over Dakraamgordijnen te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan is dat mogelijk op ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nikki de Bruyn 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs Dakraamgordijnen.nl ontdekt toen ik op zoek was naar nieuwe raambekleding voor mijn dakraam. Ik was aangenaam verrast door het brede assortiment rolgordijnen dat beschikbaar i...

Alle reviews ( 1 )

Dakraamgordijnen.nl: Uitstekende Service & Kwalitatieve Raambekleding

Ik heb onlangs Dakraamgordijnen.nl ontdekt toen ik op zoek was naar nieuwe raambekleding voor mijn dakraam. Ik was aangenaam verrast door het brede assortiment rolgordijnen dat beschikbaar is voor elk type dakraam, waaronder VELUX®, Fakro, en andere modellen. Wat me het meest beviel aan deze website was de eenvoudige navigatie en overzichtelijke indeling van producten. Ik hoefde niet lang te zoeken voordat ik een gordijn had gevonden dat perfect bij mijn interieur paste. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik zeer goed en er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. Het installeren van de gordijnen verliep ook soepel met behulp van de duidelijke instructies op de website. Al met al ben ik enorm tevreden met mijn aankoop bij Dakraamgordijnen.nl! Hun uitstekende klantenservice, excellente selectie van producten, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maken dit bedrijf echt een aanrader.

N
Nikki de Bruyn 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!