Coolblue

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Coolblue

Wanneer je wel eens online aan het shoppen bent geweest, kun je wellicht al een keer terecht gekomen zijn bij Coolblue. De webshop is een van de grotere spelers in het land en ook op televisie maken ze regelmatig reclame voor hun website.

Ondanks de bekendheid kan het geen kwaad om toch eens te onderzoeken of de winkel ook door haar klanten geliefd wordt. Door te bekijken welke reviews Coolblue krijgt, krijg je een beter beeld van de klanttevredenheid. Voor Reviews zit je bij ReviewsBird aan het juiste adres – kijk daarom snel verder!

Over Coolblue

In 1999 werd Coolblue opgericht door drie vrienden. Pieter Zwart (de huidige CEO), Paul de Jong en Bart Kuijpers richtten vanuit de studentenkamer van Pieter de webshop MP3man op. Later werd dit veranderd naar het meer algemenere Coolblue. Vanaf dit moment begon de webshop met een schaalvergroting in het binnen- en buitenland.

In 2008 zijn de eerste fysieke verkooppunten van Coolblue geopend. Vier Coolblue winkels in Nederland waren vanaf dit jaar te bezoeken voor het winkelende publiek. Tegenwoordig heeft Coolblue winkels door heel het land: van Rotterdam tot Den Haag tot Leiden. Het openen van deze fysieke winkels is een trend die nog steeds doorgezet wordt; in 2021 opent Coolblue haar dertiende winkel in Nijmegen.

Producten en diensten van Coolblue

Wanneer je de website van Coolblue bezoekt, worden er direct producten getoond die via de website te koop zijn. Een greep uit het assortiment van Coolblue: wasmachines, computers, telefoons, keukenapparatuur en televisies. Hoewel het niet voor alle producten geldt, lijkt de webshop voornamelijk elektronicaproducten en randapparatuur te verkopen. Via de hoofdpagina kun je ook direct naar Coolblue Energie navigeren, hetgeen we hieronder in meer detail zullen bespreken.

Coolblue energie

In 2019 is Coolblue begonnen met het verkopen en installeren van zonnepanelen. Later kwamen hier ook nog andere energie-oplossingen bij, zoals laadpalen voor auto’s. Tegenwoordig kun je bij Coolblue terecht voor een complete energie-oplossing. Zo kun je een Coolblue energiecontract afsluiten voor stroom en gas. Je kunt vervolgens op dit contract besparen door zelf energie op te wekken met zonnepanelen - die al dan niet door Coolblue zijn geplaatst. Ook zegt de Coolblue korting te geven op producten die energie besparen. Voor alle voorwaarden adviseren we de website hierover eens door te nemen.

Hoe bereik ik de Coolblue Klantenservice?

Wanneer je met Coolblue contact wilt opnemen, kun je onderin op de website op klantenservice klikken. Je kunt verschillende subsecties selecteren: zoals bestellen, betalen of bezorgen. Ook kun je hier de Coolblue garantievoorwaarden en retourvoorwaarden vinden. Contact opnemen kan via de Coolblue Facebookpagina, Twitten of per telefoon. Het nummer van de klantenservice is 010 7988999.

Klachten, complimenten of tips voor Coolblue

Heb jij wel eens producten aangeschaft bij Coolblue? Liggen er al Coolblue zonnepanelen op jouw dak? Heb je gebruik gemaakt van een van de services die Coolblue aanbiedt? Graag horen we jouw ervaring van dit contact terug in jouw review. Door een beoordeling te geven aan jouw bestellingen bij Coolblue, kun je anderen helpen om te bepalen of zij ook met dit bedrijf in zee willen gaan. Wacht daarom niet langer en laat nu je Coolblue review achter. Bedankt voor je tijd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Loreal 2 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Coolblue en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring. De website was gemakkelijk te navigeren en de bestelling verliep moeiteloos....

Alle reviews ( 1 )

Coolblue: Een Shop Ervaring om van te Smullen

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Coolblue en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring. De website was gemakkelijk te navigeren en de bestelling verliep moeiteloos. Ik waardeer ook hun snelle levering - mijn product kwam binnen een dag aan! Het gratis retourneren is ook een groot pluspunt, hoewel ik het niet nodig had voor deze bestelling. Daarnaast kan ik begrijpen waarom Coolblue 'alles voor een glimlach' is genoemd. De klantenservice was uiterst vriendelijk en behulpzaam toen ik contact met hen opnam met vragen over mijn bestelling. Ze beantwoordden al mijn vragen snel en professioneel. Over het algemeen zou ik Coolblue ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten met geweldige service.

L
Loreal 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!