Coolblue

Alle reviews

Coolblue

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Coolblue

Wanneer je wel eens online aan het shoppen bent geweest, kun je wellicht al een keer terecht gekomen zijn bij Coolblue. De webshop is een van de grotere spelers in het land en ook op televisie maken ze regelmatig reclame voor hun website.

Ondanks de bekendheid kan het geen kwaad om toch eens te onderzoeken of de winkel ook door haar klanten geliefd wordt. Door te bekijken welke reviews Coolblue krijgt, krijg je een beter beeld van de klanttevredenheid. Voor Reviews zit je bij ReviewsBird aan het juiste adres – kijk daarom snel verder!

Over Coolblue
In 1999 werd Coolblue opgericht door drie vrienden. Pieter Zwart (de huidige CEO), Paul de Jong en Bart Kuijpers richtten vanuit de studentenkamer van Pieter de webshop MP3man op. Later werd dit veranderd naar het meer algemenere Coolblue. Vanaf dit moment begon de webshop met een schaalvergroting in het binnen- en buitenland.

In 2008 zijn de eerste fysieke verkooppunten van Coolblue geopend. Vier Coolblue winkels in Nederland waren vanaf dit jaar te bezoeken voor het winkelende publiek. Tegenwoordig heeft Coolblue winkels door heel het land: van Rotterdam tot Den Haag tot Leiden. Het openen van deze fysieke winkels is een trend die nog steeds doorgezet wordt; in 2021 opent Coolblue haar dertiende winkel in Nijmegen.

Producten en diensten van Coolblue
Wanneer je de website van Coolblue bezoekt, worden er direct producten getoond die via de website te koop zijn. Een greep uit het assortiment van Coolblue: wasmachines, computers, telefoons, keukenapparatuur en televisies. Hoewel het niet voor alle producten geldt, lijkt de webshop voornamelijk elektronicaproducten en randapparatuur te verkopen. Via de hoofdpagina kun je ook direct naar Coolblue Energie navigeren, hetgeen we hieronder in meer detail zullen bespreken.

Coolblue energie
In 2019 is Coolblue begonnen met het verkopen en installeren van zonnepanelen. Later kwamen hier ook nog andere energie-oplossingen bij, zoals laadpalen voor auto’s. Tegenwoordig kun je bij Coolblue terecht voor een complete energie-oplossing. Zo kun je een Coolblue energiecontract afsluiten voor stroom en gas. Je kunt vervolgens op dit contract besparen door zelf energie op te wekken met zonnepanelen - die al dan niet door Coolblue zijn geplaatst. Ook zegt de Coolblue korting te geven op producten die energie besparen. Voor alle voorwaarden adviseren we de website hierover eens door te nemen.

Hoe bereik ik de Coolblue Klantenservice?
Wanneer je met Coolblue contact wilt opnemen, kun je onderin op de website op klantenservice klikken. Je kunt verschillende subsecties selecteren: zoals bestellen, betalen of bezorgen. Ook kun je hier de Coolblue garantievoorwaarden en retourvoorwaarden vinden. Contact opnemen kan via de Coolblue Facebookpagina, Twitten of per telefoon. Het nummer van de klantenservice is 010 7988999.

Klachten, complimenten of tips voor Coolblue
Heb jij wel eens producten aangeschaft bij Coolblue? Liggen er al Coolblue zonnepanelen op jouw dak? Heb je gebruik gemaakt van een van de services die Coolblue aanbiedt? Graag horen we jouw ervaring van dit contact terug in jouw review. Door een beoordeling te geven aan jouw bestellingen bij Coolblue, kun je anderen helpen om te bepalen of zij ook met dit bedrijf in zee willen gaan. Wacht daarom niet langer en laat nu je Coolblue review achter. Bedankt voor je tijd!