CanvasWinkel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

CanvasWinkel

Als je een saaie muur wilt opvrolijken heb je heel veel keuze. Misschien kies je wel voor een behangetje, ga je zelf aan de slag met of een mooie plant. Maar je kunt ook kiezen voor een product van de Canvaswinkel. Leuk, je eigen foto uitvergroot op de muur voor binnen en buiten. Wat een leuk cadeauidee voor jezelf, of voor een ander!
Heb jij wel eens iets besteld bij deze online webshop? Dan zou je ons een groot plezier doen wanneer je een review achter zou willen laten waarin je ons over je ervaringen verteld met deze e-store. Geef een beoordeling over de service, en de kwaliteit van het product wat je besteld hebt en hebt ontvangen. Ook informatie over ervaringen met de betalingsmogelijkheden en hoe het bedrijf omgaat met klachten zijn zeer gewenst. Bij ReviewsBird.nl kan je rekenen op echte, eerlijke en betrouwbare reviews.

Over CanvasWinkel
De online webshop voor het uitvergroten van kunst en foto’s voor binnen en buiten met de naam CanvasWinkel is eigendom van Dtp Studio Schuurman. Het betreft hier 1 werknemer (fotograaf Michel Schuurman). Het bedrijf staat sinds 1994 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als reclamebureau, op een adres in het Noord-Hollandse plaatsje Sint Maarten. Van reclameposters ontwerpen is het een kleine stap naar het afdrukken van kunst en mooie foto’s op canvas. Zijn eerste webshop noemde hij Tuinposter.nl en dit was dan ook het eerste bedrijf wat tuinposters maakte voor particulieren. Het bedrijf had veel succes en hij besloot zich hier meer in te verdiepen. In 2004 opende hij zijn 2e webshop met de naam de CanvasWinkel. Het idee om afbeeldingen op Canvas en andere duurzame materialen af te drukken voor particulieren werd een enorm succes.

Producten en diensten van CanvasWinkel
Canvaswinkel was een van de eersten die het mogelijk maakte voor particulieren om hun favoriete afbeelding afgedrukt te krijgen op iets anders dan normaal foto papier. Inmiddels heeft het bedrijf vele innovatieve veranderingen geïmplementeerd. Het Canvasdoek is nu UV-bestendig, waardoor het ook uitermate geschikt is voor buiten, het is krasbestendig, waterafstotend en heeft een speciale behandeling ondergaan om kleurvastheid te garanderen. Behalve afdrukken op canvas (maximale afmeting 3.5 bij 1.70) kan men ook kiezen voor het afdrukken van uw geliefde foto op plexiglas, dibond, zelfklevend doek, deurposters en als muurposter/behang. Voor mensen die niet zelf een afbeelding hebben, is er voldoende inspiratie zoals prachtige afbeeldingen van de natuur, architectureel, kunst, wereld-art, doorkijkjes, zonsondergangen, herfstlandschappen, kersttafereeltjes en nog veel meer.

Complimenten, klachten en tips over CanvasWinkel
Als het aan mij ligt, had ik alle muren van mijn huis behangen met producten van CanvasWinkel. Tenminste, zoals het op de website wordt beschreven lijkt het me ideaal! Afwasbare muren met een prachtige fotoprint of afbeelding van een kunstwerk. Helaas hangt daar wel een prijskaartje aan. En daarom is vooronderzoek nodig. Is deze zaak betrouwbaar? Zijn de afbeeldingen goed van kleur en scherp? Wat vind u van het gebruikte materiaal? En de thuisbezorging? Wij hopen snel wat meer te leren over deze aanbieder. Laat daarom ook uw review achter en geef uw eigen beoordeling.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Finn van der Lede 6 maanden geleden
9
Canvaswinkel.nl is werkelijk een referentie in canvassen. Ik ben onlangs online gaan zoeken naar kwalitatieve doeken met de perfecte kleurgarantie en daar stuitte ik op deze website. En wat...

Alle reviews ( 1 )

Echte Kunstwerkjes Voor Thuis Of Cadeaus

Canvaswinkel.nl is werkelijk een referentie in canvassen. Ik ben onlangs online gaan zoeken naar kwalitatieve doeken met de perfecte kleurgarantie en daar stuitte ik op deze website. En wat een aangename verrassing was dit! Het aanbod is gigantisch en biedt voor ieder wat wils: van prints die geïnspireerd zijn door de natuur tot verschillende kunstwerken, je kunt het allemaal vinden bij Canvaswinkel.nl. Wat me vooral opviel waren de heldere foto's van elk canvas doek, waardoor je direct ziet hoe jouw uitgekozen print eruit zal zien bij jou thuis. Niet alleen dat, maar ook het uploaden van eigen beelden ging erg soepel en voordat ik het wist had ik mijn persoonlijke bestelling afgerond. En dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit gehad; deze is simpelweg uitmuntend! De kleuren komen levensecht overeen met wat je op hun website ziet, en dankzij hun 80 jaar kleurgarantie kan ik jarenlang genieten van mijn prachtige canvas. Kortom, als je op zoek bent naar topkwaliteit canvassen voor thuis of om cadeau te doen aan vrienden en familie, zou ik absoluut willen adviseren om CanvasWinkel.nl te checken!

F
Finn van der Lede 6 maanden geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review