Blendle

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Blendle

Als je graag op de hoogte blijft van actuele onderwerpen en nieuws dan is de kans groot dat je regelmatig een krant of tijdschrift leest. Er zijn de laatste jaren steeds meer aanbieders die hun zogenaamde leesvoer ook online zijn gaan aanbieden. Je kunt bij hen dan een abonnement afsluiten zodat je diverse bladen en kranten kunt lezen. Wat mag je verwachten van deze digitale aanbieders, zijn ze betrouwbaar? Is het inderdaad voordeliger dan zelf abonnementen af te sluiten op de bladen die je graag leest? En niet geheel onbelangrijk, zijn er veel klachten en opmerkingen van andere abonnees? Lees de reviews van consumenten op onze website om antwoord op dit soort vragen te krijgen. Op die manier wordt het een stuk eenvoudiger om voor de juiste aanbieder te kiezen.

Over Blendle

Blendle

is volgens de eigen site gevestigd in Utrecht, er is echter weinig informatie beschikbaar over de manieren waarop je met Blendle contact op kunt nemen. Wel is er een rubriek met veelgestelde vragen en antwoorden op de site van het bedrijf te vinden. Daar wordt onder andere uitgelegd hoe je Blendle gratis kunt lezen gedurende de eerste veertien dagen. Daarna zul je een abonnement af moeten sluiten om de aangeboden bladen en kranten te kunnen blijven lezen. Het voordeel van deze aanbieder is dat je de app kunt downloaden zodat je overal de artikelen die je interesseren kunt lezen én beluisteren. Is het lastig om een Blendle abonnement op te zeggen? Lees welke ervaring andere klanten er mee hebben in hun reviews op onze website.

De producten van Blendle

Bij Blendle krijg je de kans om per maand bijna 100 tijdschriften en kranten te kunnen lezen. Voor een bedrag van € 99 per jaar beschik je over alle artikelen die er in deze bladen en kranten gepubliceerd worden. Een aantal van de tijdschriften die je er kunt lezen zijn onder andere Linda, Quote, Marie-Claire en Quest. Tot voor kort kon je bij Blendle ook de Volkskrant, AD en Telegraaf lezen, maar uitgever DPG Media heeft onlangs besloten haar content niet meer met Blendle te delen. Wil je iemand een abonnement op deze aanbieder cadeau doen? Er worden door het bedrijf geen Blendle cadeaubonnen uitgegeven maar je kunt wel op zoek naar speciale acties die bijvoorbeeld bij Albert Heijn aangeboden worden.

Reviews en commentaren over Blendle

Heb jij ervaring met deze aanbieder? Dan bieden we jou de mogelijkheid om je Blendle review op onze website te plaatsen. Met die beoordeling maak je het voor nieuwe klanten een stuk makkelijker om duidelijkheid te krijgen over wat Blendle precies is. Vooral omdat een aantal kranten niet meer te lezen zijn is het voor potentiële klanten van belang dat zij precies weten wat deze aanbieder hen nog te bieden heeft. En dat niet alleen, ook extra informatie van abonnees zoals jij over hoe je een abonnement zonder al te veel problemen weer op kunt zeggen is voor hen erg belangrijk. Net zoals het feit of er veel negatieve commentaren over het bedrijf en het abonnement zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Wessex 2 jaar geleden
7.5
Blendle is een fantastisch product dat ik onlangs heb ontdekt. Ik ben zeer tevreden over de service die zij bieden. Met Blendle kan ik namelijk altijd en overal artikelen lezen of beluistere...

Alle reviews ( 1 )

Toegankelijke manier om goede journalistiek te krijgen

Blendle is een fantastisch product dat ik onlangs heb ontdekt. Ik ben zeer tevreden over de service die zij bieden. Met Blendle kan ik namelijk altijd en overal artikelen lezen of beluisteren van mijn favoriete tijdschriften en kranten. Dit maakt mijn leven veel gemakkelijker aangezien ik hierdoor niet meer hoef te zoeken naar bepaalde content op het internet. Eén van de grote voordelen van Blendle is dat je alleen betaalt voor de artikelen die je wilt lezen of beluisteren, waardoor je niet vast zit aan abonnementen bij verschillende media-outlets. Mijn persoonlijke ervaring met Blendle is erg positief geweest tot nu toe omdat het platform erg gebruiksvriendelijk en intuïtief is ingericht, wat mij veel tijd bespaart heeft. Bovendien heeft Blendle elke dag nieuwe aanbevelingen om uit te kiezen waardoor het eenvoudig blijft om nieuwe onderwerpen te verkennen in jouw interessesfeer. Dit geeft mij een gevoel van constant leren zonder tijd doorbrengen met browsewerk. Over het geheel genomen zou ik iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website als ze houden van boeiende verhalenschrijvers in nieuws- en mediaveld.. Het brengt een enorme verbetering aan hoe wij vandaag de dag inhoud consumeren.

v
van Wessex 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!