Bestsellers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bestsellers

Met onze hedendaagse technologie, elektronica en witgoed is er ontzettend veel keuze tussen producten, of je nou opzoek bent naar een headset, tablet, stofzuiger of koelkast. Misschien ben je zelf ook opzoek naar een plek waar je witgoed en elektronica kunt vinden, dan is Bestsellers misschien wel interessant. Bestsellers is namelijk gespecialiseerd op het gebied van elektronica en witgoed.

Alleen is Bestsellers het wel waard, hoe zit het met de kwaliteit van de producten en houden deze het wel lang vol? Om er achter te komen of Bestsellers aan jouw specifieke eisen en verwachtingen zal voldoen kan je reviews en beoordelingen op onze website vinden. Heb je zelf al ooit van Bestsellers gebruik gemaakt? Voel je dan vrij om een review achter te laten op deze pagina.

Over Bestsellers

Bestsellers is sinds het jaar 1999 bezig met de verkoop van witgoed en elektronica. Daarbij spelen persoonlijke aandacht en een scherpe prijs een belangrijke rol. Ze houden van tevreden klanten en deze houden dan ook van Bestsellers. Ook een positieve relatie met de leveranciers speelt een belangrijke rol, zodat na de aankoop geholpen kan worden op het gebied van reparaties en ondersteunen. Op die manier is iedereen op het eind van de dag tevreden, aldus Bestsellers. Vandaag de dag hebben ze een eigen magazijn van zo’n 6.000 m2, waarbij producten op voorraad liggen, tevens hebben ze ook hun eigen afhaalbalie.

Producten en diensten Bestsellers

Bestsellers verkoopt elektronica en witgoed op allerlei gebieden, denk aan: beeld & geluid, keuken, inbouw, huishoudelijk, computer, telecom & navigatie en nog meer. Hun assortiment bestaat uit verschillende merken als Philips, Siemens, Samsung, Asus, Sennheiser, etc. Producten op hun website zijn onderverdeeld in categorieën, ook kan je ze filteren op prijs, merk, kenmerken, energieklasse en andere eigenschappen.

Het bezorgen van bestellingen hangt af van de grote en het gewicht van de bestelling. Retourneren is 30 dagen mogelijk na ontvangst, maar je moet je uiteraard wel aan alle eisen in het retourbeleid houden. Informatie over garanties en het verzekeren van je product(en) kan je ook op hun website vinden.

Contact

Ben je toch nog niet helemaal zeker en heb je vragen voor Bestsellers? Of juist klachten of nieuwe ideeën, dan kan je een van deze contactgegevens gebruiken voor contact. Telefonisch : 0229 268 474. Mailen kan via dit e-mailadres: info@bestsellers.nl. Ook kan je het online invulformulier hiervoor gebruiken. Ze zijn te vinden en contacteren op verschillende social media kanalen als Twitter, Facebook en Instagram. Je kunt ze ook vinden op dit adres: De Corantijn 18G, 1689 AP Zwaag.

Schrijf een review over Bestsellers

Heb je al eens besteld bij Bestsellers, dan willen we graag weten wat je mening over hen is. Wat kon beter en waar heb je complimenten voor. Je zou kunnen schrijven over onderwerpen als (prijs kwaliteit), de klantenservice, het bezorgen en de verzendtijden, etc. Door het delen van een review help je ook nog eens andere geïnteresseerde consumenten. Deze kunnen namelijk dan een beter perspectief vormen over hoe Bestsellers in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over Bestsellers, lees dan de reviews en ervaringen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review