BensonTrade

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

BensonTrade

Liefhebbers van horloges en watchwinders hebben het online niet makkelijk. Het grote aanbod aan verschillende modellen en de keuze van diverse merken maakt het niet eenvoudig om voor een passend exemplaar te kiezen. Wellicht kan online shop BensonTrade iets voor je betekenen. Deze webwinkel verkoopt namelijk allerlei soorten horloges en accessoires in unieke uitvoeringen. Natuurlijk hebben andere klanten al ervaring met de producten en service van deze aanbieder en zij beschrijven die in hun reviews op onze website. Op die manier hopen we je behulpzaam te zijn om er achter te komen of BensonTrade ook voor jou de juiste webwinkel is.

Over BensonTrade

BensonTrade

is officieel dealer van meerdere bekende horlogemerken en is een familiebedrijf dat al sinds 2005 bestaat. Het bedrijf heeft een eigen magazijn en gebruikt diverse internationale online shops om buitenlandse klanten de verkrijgbare horloges en horlogeopwinders te verkopen. Voor vragen over producten en bestellingen of hoe je die naar BensonTrade retour kunt sturen kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De producten uit het assortiment kun je op een veilige manier afrekenen want dit bedrijf maakt gebruik van zekere betaalmethodes zoals PayPal, iDEAL en creditcard. Tijdens het betalen kun je gebruik maken van een cadeaubon of een BensonTrade kortingscode.

De producten van BensonTrade

Deze online shop verkoopt horloges, horlogebandjes, horlogeboxen en horlogeopwinders van meer dan 50 merken. Als liefhebber van horloges kun je een keuze maken uit het assortiment dat onder andere bestaat uit pilotenhorloges, duikhorloges, Zwitserse horloges en automatische horloges. Enkele merken waarvan BensonTrade al vele jaren officieel dealer is zijn bijvoorbeeld Tag Heuer, Zeppelin en Iron Annie. Fortis, Junkers en Epos mogen in dat rijtje van merken zeker niet ontbreken. BensonTrade biedt als verkoper de wettelijk garantie die van toepassing is op de artikelen die er verkocht worden. Daarnaast krijg je van het desbetreffende horlogemerk ook nog de fabrieksgarantie. Mocht er onverwacht toch iets niet in orde zijn als je jouw nieuwe horloge of watchwinder hebt ontvangen dan kun je het artikel binnen 14 dagen aan BensonTrade retourneren. Ben je benieuwd naar de reacties van andere klanten? Dan verwijzen we je door naar de BensonTrade reviews die je op onze website in alle rust kunt bekijken.

Reviews en commentaren over BensonTrade

Potentiële klanten willen heel graag weten wat hen te wachten staat bij BensonTrade. Welke klachten en commentaren hebben bestaande klanten over de producten en service die het bedrijf je te bieden heeft? Jij kunt als klant van deze online shop bijdragen aan de juiste beeldvorming over de voor- en nadelen van deze onderneming door een BensonTrade review op onze website achter te laten. In die beoordeling kun je aangeven of je BensonTrade betrouwbaar vind en wat je indruk is van de producten die je er gekocht hebt. Nieuwe klanten willen maar al te graag horen hoe BensonTrade met de wensen en klachten van klanten omgaat en daarom is jouw BensonTrade review zo belangrijk. Het feit dat je een paar minuten van je kostbare tijd aan een review besteedt stellen andere klanten enorm op prijs.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Maud 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een horloge gekocht bij BensonTrade en mijn klantervaring was uitstekend! Als officiële dealer met meer dan 15 jaar ervaring is BensonTrade de place to be als je op zoek bent...

Alle reviews ( 1 )

Een geweldige klantbeleving bij BensonTrade

Ik heb onlangs een horloge gekocht bij BensonTrade en mijn klantervaring was uitstekend! Als officiële dealer met meer dan 15 jaar ervaring is BensonTrade de place to be als je op zoek bent naar high-end horloges en watchwinders. Bovendien bieden ze gratis verzending aan, wat extra voordelig is. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van het brede assortiment aan merkhorloges en watchwinders die ze verkopen. Het maken van mijn aankoop verliep erg soepel dankzij hun duidelijke garantie-voorwaarden en snelle leveringsservice. Toen ik mijn horloge ontving, werd ik direct verliefd op de kwaliteit van dit prachtige uurwerk. Ik kon zien dat veel zorg is besteed aan deze luxe timepiece, inclusief details zoals materialen van hoge kwaliteit en nauwkeurig vakmanschap. Alles bij elkaar heb ik een fantastische winkelervaring gehad met BensonTrade; goede service, sterke productlijnen om uit te kiezen, duidelijke garanties en gratis verzending maakten alles prettig. Zeker weten dat ik terug zal komen voor toekomstige aankopen!

M
Maud 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!