Beddenleeuw

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Beddenleeuw

Lekker slapen is belangrijk voor onze gezondheid en onze gemoedstoestand! Maar helaas is lekker slapen niet voor iedereen weggelegd. Vind u het ook moeilijk om in slaap te vallen? Of voelt u zich helemaal niet uitgerust wanneer de wekker weer gaat? Misschien is het dan tijd om aan een nieuw bed te denken. Of het hier om een hele boxspring gaat, een nieuw matras of misschien een beter hoofdkussen dat laten we graag aan de experts over. Bij het bedrijf Beddenleeuw vind u alles wat met slapen te maken heeft. Heeft u wel eens iets besteld bij Beddenleeuw.nl? Wat vond u van het deskundige advies, het geleverde product en de service? Vertel het ons zodat anderen een nachtmerrie met een niet bonafide bedrijf bespaart wordt of misschien net als u kunnen genieten van een goede nachtrust. Op onze site ReviewsBird.nl gaat het allemaal om de beoordelingen van echte klanten. Bij ons vind u geen gekochte reviews, en geen gesponsorde bedrijfsbeschrijvingen. Wij geven u alleen een korte introductie tot de verschillende bedrijven die hun producten via het internet aanbieden en een globale beschrijving over de producten en diensten die het bedrijf online aanbied. Voor de rest is het aan u: laat daarom ook uw beoordeling meetellen!

Over Beddenleeuw
Beddenleeuw bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Het bedrijf is groot geworden met het maken van boxsprings en dat doen ze nog steeds. Het bedrijf heeft een showroom in Zaltbommel, maar door de coronapandemie worden de meeste zaken nu online gedaan. De showroom kan alleen op afspraak nog bezocht worden.

Productie en Diensten van Beddenleeuw
Beddenleeuw is ervan overtuigd dat je alleen lekker kunt slapen in een boxspring die volledig gemaakt is in Nederland. Het bedrijf heeft 10 jaar ervaring en produceert boxsprings van hoge kwaliteit. Omdat de boxspring in eigen huis vervaardigd wordt kunnen de klanten ook afwijkende maten of speciale wensen doorgeven. Doordat de producten niet via een winkel verkocht worden, maar u als klant direct zaken doet met de producent, betekent dit ook dat u geen cent teveel betaald. Sinds kort worden drie standaard modellen ook via het Kruidvat aangeboden. Verder verkoopt Beddenleeuw.nl ook hoofdkussens, beddengoed en andere accessoires zoals moltons, matrasbeschermers, nachtkastjes, tv-standaards enzovoort. De boxsprings zijn gemakkelijk in elkaar te monteren en weer uit elkaar te halen bij verhuizing of verplaatsing. Bestellingen worden in de meeste gevallen binnen 10 werkdagen thuis afgeleverd.

Complimenten, Klachten en tips over Beddenleeuw
Het hebben van een goede nachtrust kan je dag maken of breken. Maar of de boxspring matrassen van Beddenleeuw net zo goed liggen als ze op hun website willen doen geloven laten we aan u over! Bent u wel eens naar de showroom in Zaltbommel geweest om het product met eigen ogen te bekijken en uit te proberen? Of heeft u wel eens iets online bij dit bedrijf besteld? Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf! Wij zijn nieuwsgierig of Beddenleeuw inderdaad zo lekker slaapt als zij doen geloven. En wat vind u van de kussens, hoeslakens en andere producten? Wij horen het graag van u. Op ReviewsBird.nl gaat het tenslotte om uw mening, de beoordeling van echte klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tammerijn 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een boxspring gekocht bij Beddenleeuw en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit is hoog en de prijs is eerlijk voor wat je krijgt. Bovendien wordt de boxspring in...

Alle reviews ( 1 )

Positieve review over Beddenleeuw- Boxsprings - Betaalbaar en Comfortabel slapen

Ik heb onlangs een boxspring gekocht bij Beddenleeuw en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit is hoog en de prijs is eerlijk voor wat je krijgt. Bovendien wordt de boxspring in Nederland gemaakt, wat mij het gevoel geeft dat ik ook nog eens lokaal koop. Het samenstellen van de boxspring was makkelijk en er waren veel opties om uit te kiezen waarbij je zelfs stoffering kon bepalen. Het bestelproces verliep soepel en de levering was snel binnen de beloofde termijn. Een ander groot pluspunt vond ik dat de levering gratis was, waardoor ik geen extra kosten hoefde te maken. Al met al raad ik Beddenleeuw zeker aan als je op zoek bent naar een goede kwaliteit boxspring tegen een eerlijke prijs!

T
Tammerijn 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review