BadkamerXXL

Alle reviews

BadkamerXXL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

BadkamerXXL

Als je een nieuwe badkamer of sanitair wil kopen dan kun je die op heel veel plekken aanschaffen. We willen jou vragen wat je ervaring is met BadkamerXXL. Hierdoor kan de zoektocht van anderen makkelijker worden gemaakt. Een eerlijke objectieve mening is namelijk heel waardevol.

BadkamerXXL is een webwinkel waar je meer dan 27.000 badkamer artikelen kunt aanschaffen voor de badkamer. Een professioneel team staat klaar om hoogwaardige producten te leveren van de meest bekende A-merken en het huismerk Blinq.

We zijn benieuwd of je wel eens iets hebt gekocht bij BadkamerXXL en wat je ervaring hiermee is. Wat vond je bijvoorbeeld van de service en was de levering snel en efficiënt? Je kunt anderen met jouw ervaring helpen om een makkelijke keuze te maken. 

Over BadkamerXXL
BadkamerXXL is onderdeel van het bedrijf ProjectXXL B.V. Het bedrijf bevindt zich in Groningen waar 25 medewerkers klaar staan om kwaliteit en service te bieden als het gaat om sanitair en badkamers. De medewerkers van BadkamerXXL hebben allemaal hun eigen expertise die eraan bijdragen dat het bedrijf zijn doel en missie kan bereiken.

De missie van het bedrijf is om een breed assortiment aan sanitair en badkamers aan en bieden tegen en scherpe prijs en goede kwaliteit. Ze verkopen sanitair van de bekende A-merken en hun eigen merk Blinq. Daarbij is de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht zodat bestellen heel eenvoudig is. En mocht je vragen hebben dan kun je op alle werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur contact opnemen voor informatie. 

Het huismerk Blinq is ontworpen door specialisten met oog voor kwaliteit en design. Bij het ontwerp word er rekening mee gehouden dat de producten tegen een stootje moeten kunnen en aan strenge criteria voldoen. Uiteraard zijn de producten ook trendy en stijlvol

Producten en diensten van BadkamerXXL
Bij BadkamerXXL kun je meer dan 27000 badkamerartikelen kopen van bekende merken zoals Sphinx Serie, Duravit, Villeroy & Boch, Grohe en anderen. Je kunt complete badkamers aanschaffen of los sanitair voor je eigen badkamer verbouwing

Het is heel eenvoudig om op de website je keuze te maken. Kies op trefwoord of op categorieën naar het sanitair dat jij nodig hebt. Als je een artikel hebt gevonden kun je makkelijk zien wat de prijs, specificaties en levertijd zijn. Daarnaast staan er reviews vermeld van andere klanten en kun je producten vergelijken. 

Als je meer wil weten over de nieuwste tips en trends op badkamergebied dan kun je op de website terecht voor leuke blogs en lijstjes. Zo leer je meer over het schoonmaken van je badkamer en waar je op moet letten als je jouw badkamer wil verbouwen. Dus ook als je nog geen keuze hebt gemaakt voor een badkamer kun je hier leuke inspiratie opdoen.

Ervaringen, klachten en tips over BadkamerXXL
Vertel ons wat je ervaring is met BadkamerXXL zodat anderen makkelijker een keuze kunnen maken. Het kopen van een badkamer of sanitair is namelijk een behoorlijke uitgave en het is niet makkelijk om een winkel te kiezen. Door het lezen van reviews en ervaringen kan die keuze worden vergemakkelijkt.