2dekansje.com

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

2dekansje.com

Wist jij al dat je de producten die veel klanten retour sturen vaak met behoorlijke korting kunt bestellen? Soms worden artikelen verkeerd besteld, soms heeft de verpakking een kleine schade en soms heeft het product zelf een lichte beschadiging De meeste online shops nemen niet de moeite deze goederen opnieuw aan te bieden maar webwinkel 2dekansje.com doet dat dus wel. Klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk maar hoe goed zijn de aangeboden producten van 2dekansje nog te gebruiken? Lees wat andere klanten over de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze aanbieder te melden hebben. Je kunt daarvoor terecht bij de reviews op onze website waar naast 2dekansje.com ook andere online shops besproken worden.

Over 2dekansje.com

Deze webwinkel beschouwt het als een missie om duurzamer met producten en het klimaat om te gaan en daarom worden de restpartijen en internet retouren van andere aanbieders opgekocht en aangeboden. Wil je weten hoe 2dekansje precies werkt? Je vindt de benodigde informatie op de site van het bedrijf dat onderdeel uitmaakt van New Returns BV uit Nieuwveen. Mocht je na bekijken van de site toch nog vragen hebben dan kun je met 2dekansje.com contact opnemen. Daar krijg je onder meer specifieke instructies over hoe je producten betaalt, ze eventueel retour stuurt en over hoe je een 2dekansje kortingscode kunt gebruiken. Heb je interesse in de meningen van andere klanten over de service en kwaliteit van deze online aanbieder? Lees dan hun reviews op onze website.

De producten die 2dekansje.com verkoopt

Omdat 2dekansje zoveel producten van diverse bronnen verkoopt is het assortiment enorm uitgebreid. Je vindt er bijvoorbeeld kunststof camping gaskooktoestellen naast hogedrukreinigers en Sup boarden. Zoek je tuinartikelen? Ook die zijn er volop verkrijgbaar. Regelmatig vind je er tuinbanken, barbecues en andere tuin accessoires. Deze online shop is zelfs aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk wat zou moeten betekenen dat je er veilig en zonder problemen zou moeten kunnen winkelen. Wat bij 2dekansje.com ook veilig gebeurd is het afrekenen, daarvoor kun je gebruik maken van iDEAL, PayPal en Bancontact. De producten die je voor 16.00 uur bestelt worden als je op voorraad zijn al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Hoeveel je daar extra voor moet betalen staat bij je bestelling vermeld. Kan je de internet retouren die deze webwinkel verkoopt zelf ook nog eens naar 2dekansje retour sturen als je er niet tevreden mee bent? Het bedrijf biedt je 14 dagen bedenktijd om een bestelling waar je niet tevreden over bent te retourneren.

Reviews en klachten over 2dekansje.com

Hoe zit het met de kwaliteit van de artikelen en de manier waarop 2dekansje met klanten zoals jij omgaat? Als jij onlangs ervaring hebt opgedaan met de producten en werkwijze van deze online shop dan ben je meer dan welkom om jouw 2dekansje.com review met ons te delen. Wij bieden alle klanten van online shops de mogelijkheid om hun commentaren en klachten op onze website te plaatsen zodat we gezamenlijk kunnen laten zien wat je bij 2dekansje en andere webwinkels mag verwachten. Jouw beoordeling over de gang van zaken is enorm belangrijk en mag dus eigenlijk niet ontbreken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review