1dagactie.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

1dagactie.nl

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar koopjes? Dan heb je vast wel eens van de website 1Dagactie.nl gehoord. De vergelijkingssite ReviewsBird is niet alleen bedoeld voor het lezen en geven van reviews, maar ook als inspiratie en overzicht van alle webwinkels die ons land rijk is. Hier kun je lezen welke online webshops er zijn, hoe ze ontstaan zijn en welke producten en diensten ze leveren. Dit is geen reclamesite, maar een reviewsite waarop mensen hun ervaring met elkaar delen. De meeste webshops weten niet eens dat ze op onze vergelijkingssite zijn opgenomen. De webshops hebben dan ook geen veto recht over welke reviews er wel geplaatst worden en welke niet. Alle beoordelingen die u hier leest zijn van echte klanten, zoals u en ik. Draag ook uw steentje bij en laat een review op onze site achter waarin u ons uw mening geeft over de service en de producten van bepaalde online winkels.

Over 1Dagactie.nl
Het is even speuren als je wat te weten wilt komen over het bedrijf of de mensen achter deze webshop. Toch hebben we wat informatie gevonden: De domeinnaam bestaat al langer dan 4 jaar. Dit doet vermoeden dat de webwinkel ook minimaal 4 jaar oud is. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Arnhem, en ook het telefoonnummer heeft een Arnhems kerngetal. Voor zover zijn er geen rechtszaken of zijn er anderzijds grote problemen vast te stellen bij deze online webshop.

Producten en diensten van 1Dagactie.nl
Op deze website wordt iedere dag een nieuwe actie van de dag geplaatst. Het gaat hier om een zeer scherp geprijsde aanbieding. Het assortiment aan producten voor de dagaanbiedingen is afwisselend. Regelmatig vindt je hier producten van A-merken zoals Ten Cate, Puma, Levi’s, Triumph en Sloggi. Het assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën: Boxspring, Damesondergoed, Heren Boxershorts, Kinderondergoed, Voordeelpakketten, Kleding, Heren T-shirts, Sokken, Pyjama, Outdoor en Snowsports, Textiel, Thermokleding, Zitzakken, Zomer, Vliegers, Fashion, Slippers, Petten en hoeden, zonnebrillen, waterdichte telefoonhoesjes, Giftcards en een Supersale! Ook bieden ze lifestyle en babyartikelen aan, zoals bijvoorbeeld zitzakken. Het bestellen is gemakkelijk. De snelste manier om het bestelde product geleverd te krijgen is een betaling via iDEAL. Terugsturen mag binnen 24 uur. Er is geen geld terug beleid, maar u mag voor hetzelfde bedrag een andere bestelling plaatsen. Het tegoed blijft een jaar geldig.

Complimenten, klachten en tips over 1Dagactie.nl

Natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd naar uw mening over deze online webshop! Heeft u hier wel eens iets gekocht? En, kijkt u dan iedere dag op de website of er nog een leuke aanbieding is, of was het een toevalstreffer? Is de nieuwsbrief handig om te ontvangen? Laat ons weten hoe uw contact met deze webshop is verlopen! Zijn de merkproducten die ze aanbieden echt, of hebben we hier wellicht te maken met b-keuze omdat er foutjes tijdens de productie zijn gemaakt? Uw review helpt ons om u en andere consumenten beter van dienst te kunnen zijn. Uw mening telt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review