Rendity reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Rendity

Rendity

is een peer-to-peer (P2P) investeringsplatform voor vastgoed. Investeerders kunnen op het platform uit verschillende vastgoedprojecten een portefeuille samenstellen die past bij hun beleggingsstijl. Het platform is geregistreerd in Duitsland en Oostenrijk.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit P2P investeringsplatform voor vastgoed. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen, heb je bijvoorbeeld een investering gedaan in vastgoed op dit platform en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw reviews wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Rendity

Rendity werd in 2015 gelanceerd in Oostenrijk. Het platform werd opgericht door Lukas Müller, Tobias Leodolter en Paul Brezina en zij vervullen tevens de uitvoerende functies als CEO, CIO en CFO. Het platform maakt de details van zijn eigendomsstructuur niet bekend, maar we gaan ervan uit dat de oprichters de meerderheid van de aandelen behouden. In 2020 haalde het bedrijf € 1,8 miljoen aan startkapitaal op bij een in Wenen gevestigde durfkapitaalonderneming: AWS Gründerfonds. Rendity publiceert zijn financiële rapporten niet, dus we hebben ook geen informatie over de winstgevendheid.

Producten en diensten van Rendity

Rendity biedt vastgoedleningen aan voor projectontwikkelaars en managers in Oostenrijk en Duitsland. Alle beleggingen die gedaan worden op dit platform zijn gedekt met (woning)vastgoedzekerheden. Beleggingen zijn onderverdeeld in drie categorieën:
- Rendity Income richt zich op buy-to-let-projecten met relatief lange looptijden en kwartaalinkomsten. Beleggers verdienen geld via huurbetalingen van de huurders en de waardestijging van het onroerend goed.
- Rendity Growth omvat ontwikkelingsleningen. Deze hebben meestal een kortere looptijd, hoewel niet erg kort: doorgaans tussen achttien en dertig maanden. Deze zijn gestructureerd als bullet-leningen en dienen ter financiering van nieuwbouw of renovatie van bestaand vastgoed.
- Obligaties zijn een relatief nieuw product en bieden meer zekerheid (ze worden gereguleerd en goedgekeurd door toezichthouders op de financiële markten) en belastig voordelen voor Oostenrijkse beleggers.

Er is geen secundaire markt op dit platform. Het is mogelijk om een auto-invest-strategie (een "spaarplan") opzetten die investeringen uit alle drie de categorieën kan omvatten.

Klantenservice van Rendity

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je contact op wilt nemen met de klantenservice van Rendity. Rendity heeft op dit moment nog geen live chat-ondersteuning maar je kunt contact met het bedrijf opnemen via het contactformulier op hun website of een e-mail sturen naar hello@rendity.com.

Ervaringen, klachten en tips over Rendity

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Rendity achter op deze pagina van ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review