Mintos

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mintos

Passief inkomen genereren wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Er zijn dan ook steeds meer mogelijkheden te vinden om op korte of op lange termijn te investeren in meer inkomsten. Online zijn er diverse aanbieders te vinden waarvan Mintos er bijvoorbeeld een is. Je kunt op onze website terecht als je reviews van consumenten over deze en andere aanbieders wilt lezen. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht over welke diensten het bedrijf precies te bieden heeft en hoe die te vergelijken zijn met soortgelijke aanbieders. Alle bij ons geplaatste Mintos reviews laten een aantal sterren en een geschreven beoordeling zien zodat snel duidelijk wordt of Mintos betrouwbaar is.

Over Mintos

AS Mintos Marketplace

dat gevestigd is in het Letse Riga gebruikt deze gelijknamige website om klanten de mogelijkheid te bieden te beleggen. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen dit bedrijf gebruiken om te beleggen bij ondernemingen die zich bezighouden met het verstrekken van kredieten. Om precies te weten te komen hoe dit beleggingsplatform werkt kun je het Mintos Help Centrum op de site raadplegen. Om persoonlijk met een medewerker de diverse mogelijkheden van het beleggen te bespreken kun je gebruik maken van de livechat functie op de site, er is vooralsnog geen Mintos telefoonnummer beschikbaar om contact op te nemen.

De producten van Mintos

Mintos Marketplace

is een beleggingsonderneming die beschikt over een vergunning van de Commissie voor Financiële en Kapitaalmarkten en die daarnaast ook onder toezicht van deze organisatie staat. Als klant kun je bij deze aanbieder onder ander beleggen in landbouwleningen, bedrijfsleningen, factuurfinanciering, hypothecaire leningen en persoonlijke leningen. Natuurlijk wil je beleggen om extra geld te verdienen, hoeveel je kunt inleggen en genereren hangt af van het product en de looptijd die je kiest. Het beleggen bij deze aanbieder is gratis en je kunt na je aanmelding direct bij Mintos inloggen om te beginnen. Zodra je geld hebt gestort kun je jouw beleggingsproduct kiezen en daarvoor kun je gebruik maken van diverse strategieën die het bedrijf te bieden heeft. Op de site staan bovendien regelmatig aanbiedingen met bonussen die je kunt gebruiken om te beginnen met beleggen.

Risico's bij Mintos

Als je bij Mintos wilt beginnen dan moet je je er wel bewust van zijn dat beleggen risico's met zich meebrengt. Ongeacht of het aandelen van een bedrijf of de producten van deze aanbieder zijn, je kunt geld verliezen. Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent van de manier waarop je wil beleggen en spreid je risico over diverse leningtypes, regio's en leners.

Reviews en commentaren over Mintos

Natuurlijk kun jij als bestaande klant van dit beleggingsplatform jouw beoordeling met ons delen. Maar waarom zou je een Mintos review op onze website plaatsen? Omdat je op die manier potentiële nieuwe klanten helpt om meer inzicht te krijgen in de manier waarop dit bedrijf werkt. Zij willen heel graag weten of Mintos betrouwbaar is en hoe de medewerkers van het bedrijf met vragen van klanten omgaan. Door jouw ervaring met een aantal sterren te beoordelen zien andere consumenten direct hoe tevreden jij bent over deze aanbieder.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!