GetIncome.com

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Income

Steeds meer particuliere en zakelijke investeerders kiezen er voor om hun geld in te zetten bij het verstrekken van leningen. Het is dan ook niet vreemd dat er online meer en meer platforms opduiken die zich daar mee bezig houden. GetIncome.com is een van de aanbieders die zich hier mee bezig houdt. Wil jij weten hoe dit bedrijf te werk gaat? Heb je behoefte aan de ervaringen en commentaren van andere klanten om te beslissen of deze site ook voor jou is weggelegd? Lees dan de reviews van consumenten op onze website. Door de vele opinies zal jouw vraag of GetIncome.com betrouwbaar is snel beantwoord worden.

Over Getincome.com

GetIncome.com

wordt achter de schermen beheerd door Income Company oÜ, een bedrijf dat gevestigd is in Estland. Als je van de diensten van deze aanbieder gebruik wilt maken dan zul je wel goed het Duits of Engels moeten beheersen, want naast het Spaans en Estisch is de site alleen in deze twee talen beschikbaar. Daardoor zijn de antwoorden op de veel gestelde vragen ook alleen in deze vier talen te lezen. Ook om van het telefoonnummer van de klantenservice dat op de site vermeld staat gebruik te kunnen maken zul je een aardig woordje buiten de deur moeten spreken.

Nieuwe producten van GetIncome.com

Updates over nieuwe producten en mogelijkheden die GetIncome.com te bieden hebben worden regelmatig op de Facebook, Instagram pagina's van het bedrijf gepubliceerd. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van Telegram om klanten de mogelijkheid te bieden mee te praten en vragen te stellen.

De producten van GetIncome.com

Je kunt bij GetIncome.com al investeren met een bedrag van slechts 10 euro. Je zult om te kunnen beginnen wel eerst een account moeten maken. Zodra jouw persoonlijke gegevens aan de hand van je identiteitsbewijs geverifieerd zijn kun je direct geld van je eigen bankrekening op je GetIncome.com rekening storten. Bij deze aanbieder investeer je in leningen die door financiële instellingen verstrekt worden aan particulieren en bedrijven in alle delen van de wereld zoals Indonesië, Singapore en Midden-Amerika. Je kunt bij GetIncome.com gebruik maken van de optie Manual Investment of Auto Invest, waarbij de eerste categorie je de mogelijkheid geeft zelf de leningen te kiezen waarin je wilt investeren. Met Auto Invest laat je het systeem van het platform de leningen uitkiezen.

Risico's en rendement bij GetIncome.com

Het soort investering dat GetIncome.com te bieden heeft wordt ook wel P2P investment genoemd en net zoals alle andere vormen van beleggen en investeren zijn er risico's aan verbonden. Zorg er dus voor dat je goed kijkt wat de risico's voor jou kunnen zijn, je vindt er meer over in de FAQ's op de site. Daar staat ook vermeld hoe de rente op leningen berekend wordt en hoeveel rendement je bij GetIncome.com kunt behalen. Dit kan volgens het bedrijf oplopen tot wel 15% op jaarbasis.

Reviews en commentaren over GetIncome.com

Wij zouden ReviewsBird niet zijn als wij potentiële nieuwe klanten van dit bedrijf niet de mogelijkheid zouden bieden om reviews over de producten en diensten die er aangeboden worden te kunnen lezen. Daar hebben we echter wel jouw hulp als bestaande klant bij nodig. Als jij al ervaring hebt met de risico's en rendementen van de leningen waarin je er kunt investeren dan ben je van harte welkom om jouw GetIncome.com review bij ons te publiceren. Door jouw beoordeling te lezen en het aantal sterren dat je geeft te bekijken kunnen nieuwe klanten direct zien hoe tevreden jij over deze aanbieder bent.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review