The Oriental Shop

Alle reviews

The Oriental Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

The Oriental Shop

Met Aziatische producten en artikelen in huis kunnen vooral de liefhebbers van de Aziatische cultuur en afkomst zich één voelen met hun familie, vrienden en kennissen in Azië. Onlineworden door diverse webshops deze producten afkomstig uit Azië aangeboden, waarbij zelfs nep producten als te zijn origineel worden verkocht. Wilt u toch deze Aziatische producten in huis hebben en niet in de maling worden genomen met refurbished artikelen? Lees dan hier op ReviewsBird, waar klanten in de reviews hun ervaringen met online shops als ook de aankoop in de fysieke winkels delen. U wordt hierdoor veel ellende bespaard.

Over The Oriental Shop        
In 1986 opende Amazing Oriental haar eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Oriental zegt met haar breedste assortiment aan Aziatische producten tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland te behoren. Met 22 fysieke winkels, verspreid door het hele land, worden meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië aan de man gebracht. Met name de Geneeskrachtige recepten, gezondheidsartikelen en woonaccessoires zijn veel in trek in Europa. Met de webshop kunnen klanten veel makkelijker hun Aziatische producten online aanschaffen en hoeven zij dus niet de straat op. DeshowroomvanThe Oriental Shop is gevestigd in Nederland aan de Marterkoog 4 1822BK Alkmaar.

Producten en diensten van The Oriental Shop      
Bij de webshop van The Oriental Shop zowel als in hun showroom kan eenieder terecht voor Aziatische producten zoals musthaves, koken en tafelen en woonaccessoires. Aan services zijn er diverse soorten borden voor cakes, desserts, diner, ontbijt, shared dining en sushi. Even ook multifunctionele Kommen en kommen voor rijst en salades, keukenwaar, etenswaar, theewaren, Aziatische bieren en geschenken. De categorie gezondheid heeft onder meer massage oliën, kruidensiroop, herbal candy en wierook. Het woonassortiment heeft Noren en Wand Decoratie, poppen, Japanse kamerschermen, Japanse lampen, Japanse woonartikelen en Japanse Tatami vloermatten.

Complimenten, klachten en tips voor The Oriental Shop   
Bij de webshop van The Oriental Shop is het veilig betalen met iDeal & PayPal. Zij garanderen ook veilig winkelen. De levering geschiedt binnen 1-2 werkdagen. En de mogelijkheid tot wereldwijde verzending wordt er geboden. Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 uur. Terugsturen van een product dat beschadigd is mag, waarop er een alternatief product wordt verstuurd of het betaalde bedrag wordt geretourneerd.  Voor klachten kan men contact opnemen via info@theorientalshop.nl, via hun contactformulier of telefonisch op 0857732082. De klacht wordt binnen 14 dagen behandeld. Klanten kunnen ook gebruik maken van Geschillencommissie.

The Oriental Shop zegt een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Hoe vindt u het assortiment aan Aziatische producten van The Oriental Shop? Hebt u alles wat Aziatische producten betreft kunnen betrekken bij hen? Laat het ons weten op onze website hoe u dit bedrijf hebt ervaren en geef een beoordeling.

Meer weten over de dienstverlening en het assortiment producten van The Oriental Shop? Met een druk op de knop hier op ReviewsBird.nl treft u het overzicht aan reviews aan van voormalige klanten van deze shop. Hun beoordeling van het bedrijf zal u goed op weg helpen.