The Oriental Shop reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 2
Prijs 6
Bezorging 2

Totaal

4
100% zou hier weer kopen

The Oriental Shop

Met Aziatische producten en artikelen in huis kunnen vooral de liefhebbers van de Aziatische cultuur en afkomst zich één voelen met hun familie, vrienden en kennissen in Azië. Online worden door diverse webshops deze producten afkomstig uit Azië aangeboden, waarbij zelfs nep producten als te zijn origineel worden verkocht. Wilt u toch deze Aziatische producten in huis hebben en niet in de maling worden genomen met refurbished artikelen? Lees dan hier op ReviewsBird, waar klanten in de reviews hun ervaringen met online shops als ook de aankoop in de fysieke winkels delen. U wordt hierdoor veel ellende bespaard.

Over The Oriental Shop
In 1986 opende Amazing Oriental haar eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Oriental zegt met haar breedste assortiment aan Aziatische producten tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland te behoren. Met 22 fysieke winkels, verspreid door het hele land, worden meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië aan de man gebracht. Met name de Geneeskrachtige recepten, gezondheidsartikelen en woonaccessoires zijn veel in trek in Europa. Met de webshop kunnen klanten veel makkelijker hun Aziatische producten online aanschaffen en hoeven zij dus niet de straat op. De showroom van The Oriental Shop is gevestigd in Nederland aan de Marterkoog 4 1822BK Alkmaar.

Producten en diensten van The Oriental Shop
Bij de webshop van The Oriental Shop zowel als in hun showroom kan eenieder terecht voor Aziatische producten zoals musthaves, koken en tafelen en woonaccessoires. Aan services zijn er diverse soorten borden voor cakes, desserts, diner, ontbijt, shared dining en sushi. Even ook multifunctionele Kommen en kommen voor rijst en salades, keukenwaar, etenswaar, theewaren, Aziatische bieren en geschenken. De categorie gezondheid heeft onder meer massage oliën, kruidensiroop, herbal candy en wierook. Het woonassortiment heeft Noren en Wand Decoratie, poppen, Japanse kamerschermen, Japanse lampen, Japanse woonartikelen en Japanse Tatami vloermatten.

Complimenten, klachten en tips voor The Oriental Shop
Bij de webshop van The Oriental Shop is het veilig betalen met iDeal & PayPal. Zij garanderen ook veilig winkelen. De levering geschiedt binnen 1-2 werkdagen. En de mogelijkheid tot wereldwijde verzending wordt er geboden. Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 uur. Terugsturen van een product dat beschadigd is mag, waarop er een alternatief product wordt verstuurd of het betaalde bedrag wordt geretourneerd. Voor klachten kan men contact opnemen via info@theorientalshop.nl, via hun contactformulier of telefonisch op 0857732082. De klacht wordt binnen 14 dagen behandeld. Klanten kunnen ook gebruik maken van Geschillencommissie.

The Oriental Shop zegt een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Hoe vindt u het assortiment aan Aziatische producten van The Oriental Shop? Hebt u alles wat Aziatische producten betreft kunnen betrekken bij hen? Laat het ons weten op onze website hoe u dit bedrijf hebt ervaren en geef een beoordeling.

Meer weten over de dienstverlening en het assortiment producten van The Oriental Shop? Met een druk op de knop hier op ReviewsBird.nl treft u het overzicht aan reviews aan van voormalige klanten van deze shop. Hun beoordeling van het bedrijf zal u goed op weg helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Ash 6 maanden geleden
4
Ik was erg enthousiast om een hele reeks producten van Amazing Oriental te bestellen en kocht meer dan 100 euro aan producten. Helaas heeft het bezorgbedrijf een zeer slechte poging gedaan o...

Alle reviews ( 1 )

Ikbesteldemeerdan100eurodroogversendiepvriesproducten

Ik was erg enthousiast om een hele reeks producten van Amazing Oriental te bestellen en kocht meer dan 100 euro aan producten. Helaas heeft het bezorgbedrijf een zeer slechte poging gedaan om mijn bestelling te bezorgen, zodat ik 11 dagen later mijn producten nog steeds niet heb en Amazing Oriental heeft geprobeerd me te dwingen een extra vergoeding te betalen voor de incompetentie van de bezorgbedrijven. Nu is de bestelling die ik heb gedaan niet geleverd en is mijn geld niet teruggestort. Ik zou Amazing Oriental in de toekomst vermijden en je aanraden hetzelfde te doen.

A
Ash 6 maanden geleden
Bestellen
6
Service
2
Prijs
6
Bezorging
2
Totaal
4
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review