Tasty Present

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tasty Present

Ben je opzoek naar een geschenk dat je persoonlijke waardering voor die speciale persoon goed kan weerspiegelen? Dan kan het zijn dat je misschien geïnteresseerd bent in het geven van een eetbaar cadeau, een bedrijf waar je dat soort producten kunt vinden is Tasty Present.

Voordat je gifts bij Tasty Present gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: van wat voor soort ingrediënten maakt Tasty Present gebruik? Is het wel veilig om de producten van Tasty Present te consumeren? Kan het bedrijf mij helpen als ik opzoek ben naar cadeaus voor iemand die allergisch is? Hoe zit het met de klantenservice van Tasty Present? Wat kan ik verwachten voor verzendkosten en levertijden en hoe zit het eigenlijk met de prijs? Om daarop een antwoord te krijgen is het mogelijk om reviews en beoordelingen over Tasty Present op onze website te lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet zal voldoen aan jouw vereisten.

Wat is Tasty Present

Tasty Present is een onderneming die in 1991 opgericht is en dus inmiddels al een ervaring heeft van meer dan 25 jaar. Bij het bedrijf staat een liefde van eten en drinken centraal, en dat probeert Tasty Present ook over te brengen in hun producten. Gedurende het gehele jaar richt Tasty Present zich op die speciale ‘geefmomenten’. De Original producten van het bedrijf bestaan allemaal uit 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut.

Producten en diensten Tasty Present

Om de cadeaus van Tasty Present te bekijken kan je hun webshop bezoeken. Bij aankomst wordt je begroet door allerlei soorten eetbare geschenken. Zo kan je kiezen uit een aantal collecties, waaronder: Je eigen bedrukking op chocolade? Je eigen tekst in chocolade? Als dat niet is waar je naar opzoek bent kan je proberen het gehele assortiment van Tasty Present via de homepagina te bezoeken. Zoek je liever doelgerichter? Dan kan dat bovenaan de website waar je uit een aantal categorieën zoals: Alle chocolade, Chocotelegram, Chocolade bedrukken, Letters & Cijfers en Thema’s & momenten kunt bekijken. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarvan een toepasselijke beschrijving inclusief prijs lezen.

Ben je klaar om te bestellen bij Tasty Present? Dan kan je betalen op diverse manieren, waaronder: PayU, PayPal, Visa, iDEAL, Visa Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), en Bankoverschrijving. Bezorgingen worden gedaan door DHL.

Contact

Wil je graag cadeaus bestellen bij Tasty Present, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst wilt delen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan kan dat op een aantal wijze, voor telefonisch contact kan je bellen naar het nummer: + 31 46 475 76 74 (ma-vr 09.00-17.00 uur). Stuur je liever een mailtje? Dan gaat dat naar: info@tastypresent.com of info@chocotelegram.nl. Zelf een bezoekje brengen is ook mogelijk aan de Oslostraat 60, 6135 LM, Sittard.

Reviews en beoordelingen Tasty Present

Heb je al eens eerder een geschenk gekocht bij Tasty Present? Of een andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat bevallen is! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde om een beter beeld over Tasty Present te schetsen. Wil je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Bezoek dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review