JuiceBrothers

Alle reviews

JuiceBrothers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

JuiceBrothers

 

Meer dan ooit ligt dit jaar de nadruk op gezond leven. De COVID plandemie heeft ons laten zien hoe waardevol een goed immuun systeem is. En natuurlijk wisten we eigenlijk allang dat al die pakken vruchtensap en dat geproceste eten niet echt gezond is. Gezond eten en drinken is erg belangrijk. De juicebars waar je vers sap kunt kopen nemen in ons landje gestaag toe. Denk jij erover om een sapkuur te gaan doen, of een weekje te detoxen met verse sap shots? Nu kun je je verse sapjes ook online bestellen en thuis laten bezorgen bij de Juice brothers bijvoorbeeld. Meer weten over dit bedrijf? Lees dan hier de reviews waarin andere consumenten hun ervaringen vertellen over de juicebrothers. Laat van u horen en laat ook uw eigen persoonlijke beoordeling op onze website achter. 

Over de JuiceBrothers
De naam JuiceBrothers is erg leuk gekozen. Voor degene die het nog niet doorhebben; het is een pisstake op het overbekende duo The Blues Brothers, een fantastische muziekfilm uit 1980 met de helaas overleden John Belushi en Dan Akroyd in de hoofdrol. Maar laten we het over de Juicebrothers hebben. Helaas is over de mensen achter deze verse juice leverancier niet veel bekend behalve wat er in eetjemooi.nl staat. Het bedrijf  heeft filialen in New York, Memphis, Amsterdam en Utrecht, en verschijnt voor het eerst in het Nederlandse nieuws in 2021. Het concept en de website zien er gelikt uit. Natuurlijk hebben de een Juice Brothers ook een Facebook account en Insta. 

Producten en diensten van de JuiceBrothers
Op de website van Juicebrothers.nl kun je online verse sapjes bestellen. Je kunt sapjes bestellen omdat je ze gewoon lekker vind smaken, maar ook speciaal voor je gezondheid. De Juice Brothers smoothies, acai bowls en verse juices en groentesap zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Het gaat hier om puur natuurlijke producten zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. De verse vruchten en groenten worden eerst goed gewassen, daarna klein gesneden, nogmaals gewassen en vervolgens langzaam helemaal fijn geperst. Alles wordt koud gedaan. Bij het proces komt geen warmte kijken, zodat alle vitamines en mineralen behouden blijven. In de kleine gezondheidsshotjes met verse jus d’orange en andere vruchten en groentesappen wordt ook gember verwerkt. Dit maakt dat het product uitermate geschikt is voor Detoxing en cleansing. De voordelen van een sapkuur worden op hun website prima uitgelegd.
De klanten kunnen kiezen uit een eenmalige bestelling, een maandelijkse bestelling of een driemaandelijkse bestelling, en zelf hun pakket samenstellen. Natuurlijk krijg je bij een abonnement korting aangeboden.

Complimenten, klachten en tips over de Juice Brothers
Heeft u wel eens een sapkuurtje van de Juicebrothers gekocht? Wij zijn benieuwd naar de smaak, de houdbaarheid, en wat u vindt van de hoeveelheid sap in verhouding met de prijs. Heeft u gekozen voor het kwartaalabonnement met de meeste korting of een eenmalige bestelling geplaatst? Heeft u gekozen voor de sapkuren om te detoxen, een gezondheids shotje per dag om uw door de vaccinaties aangetaste immuunsysteem te boosteren, of gewoon een smoothie, omdat het lekker is. Uw review met uw persoonlijke beoordeling zien wij graag tegemoet!