deKrat.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

deKrat.nl

Boodschappen doen, daar zijn we vaak regelmatig mee bezig, maar kan dat eigenlijk niet makkelijker? Misschien zou het een oplossing zijn om in plaats van zelf boodschappen te doen een maaltijdboxen abonnement te nemen. Als je daar in geïnteresseerd bent heb je misschien wel eens eerder van deKrat.nl. gehoord.

Voordat je maaltijdboxen bij deKrat.nl gaat bestellen wil je wel een aantal dingen over het bedrijf weten, daarbij kan je denken aan zaken als: van wat voor soort ingredienten maakt deKrat.nl gebruik? Uit wat voor verschillende maaltijdboxen kan ik bij deKrat.nl kiezen? Is het ook mogelijk om vegetarisch of veganistische maaltijdboxen bij deKrat.nl te nemen? Hoe zit het met de prijs? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik bij het bedrijf verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, deKrat.nl beoordelingen en reviews te lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of je gebruik wilt maken van de deKrat.nl.

Wat is deKrat.nl

deKrat.nl is een Nederlandse onderneming waarbij je maaltijdboxen kunt bestellen. Het bedrijf staat volgens deKrat.nl voor duurzaam, lekker en gezond eten. De maaltijdboxen worden door professionals samen gesteld met een oog voor lokaal voedsel, duurzaamheid en lekker eten, aldus deKrat.nl. Het bedrijf probeert je gezonde en variërende maaltijden voor te schotelen, zo stellen ze dat de bereiding de ene keer makkelijk is, terwijl de andere box misschien wat spannender is.

Producten en diensten deKrat.nl

Benieuwd naar het aanbod van deKrat.nl? Dan kan je deze bekijken op hun website. Als je daar aankomt kan je naar beneden scrollen om het aanbod te vinden. Zo kan je lezen van het menu voor de komende week. Of kies uit een van de volgende kratten die je verder kunt bekijken: Gemakskrat, Gemakskrat Vega, Vegankrat, Snellekrat, Inspiratiekrat, Oogstkrat. Verder kan je ook lezen waarom deKrat.nl zoveel mogelijk van lokale producten probeert te gebruiken, het komt er voornamelijk op neer dat deze keuze beter voor het milieu is. Het is ook mogelijk om te lezen over het team achter deKrat.nl. Bovenaan kan je doelgerichter sorteren op basis van: Onze kratten, In de krat, Hoe werkt het, Recepten, Blog, Over ons en Mijn kratten.

Ben je bereid een abonnement bij deKrat.nl te nemen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van iDEAL. De kratten prijs van de kratten wordt berekent aan het type en de hoeveelheid personen waarvoor ingrediënten nodig zijn. De kratten van het bedrijf worden allemaal landelijk bezorgd met uitzondering van de Wadden.

Contact

Wil je een abonnement nemen bij deKrat.nl, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan gaat dat op verschillende manieren. Zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 020-6930110. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: info@dekrat.nl gebruiken. Zelf het bedrijf bezoeken is ook mogelijk, daarvoor moet je aan de Copernicusstraat 47, 1098 JD, Amsterdam zijn. Doe je graag meer onderzoek naar de onderneming? Dan kan je daarvoor: KvK nummer: 61473456 gebruiken.

Reviews en beoordelingen deKrat.nl

Heb je al eens eerder gebruik gemaakt van de kratten van deKrat.nl? Of een andere soort ervaring opgedaan met de onderneming? Dan willen wij weten hoe dat ging! Deel je mening over deKrat.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het immers makkelijker voor andere potentiële klanten een realistischer beeld over deKrat.nl te schappen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review