City Bakery

Alle reviews

City Bakery

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Logo Superfood.nl
Superfood.nl

Gezond eten is van het uiterste belang als je een fit, vitaal en lang leven wil leiden. Zelf je eigen eten klaarmaken met verse ingrediënten i...

Logo Wijnvoordeel.nl
Wijnvoordeel.nl

Heerlijk ontspannen - na een lange dag hard werken- genietend van de rust met een glaasje wijn op het dakterras! Verrukkelijk! Wilt u als wijnliefh...

Logo Koop en Koe | Grutto
Koop en Koe | Grutto

Verse rundvlees, varkensvlees of lamsvlees nodig voor het gezin? Op zoek naar een goed gesorteerde slagerij voor al uw vleessoorten? Neem eens een ...

City Bakery

Heb je binnenkort een feestje? Dan hoort daar natuurlijk een taart bij. Of is het weer eens tijd voor een gezellig zakelijk ontbijtje? Dan wil je graag een goede indruk op je gasten uitstralen, en daarvoor heb je kwalitatief eten vast hoog in het vaandel staan. CityBakery is een bedrijf dat dit wellicht voor elkaar kan krijgen. 

Voordat je gebruik gaat maken van de producten en diensten van CityBakery wil je natuurlijk wel weten of de onderneming aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan: hoe zit het met de kwaliteit? Uit wat voor soort producten kan ik allemaal kiezen? Hoe zit het met bestel- en bezorgtijden? Van wat voor soort ingrediënten maakt CityBakery gebruik? Kan ik eenvoudig mijn bestelling plaatsen bij het bedrijf? Is CityBakery flexibel genoeg om aanpassingen aan hun producten te maken gebaseerd op mijn persoonlijke wensen? Wat zijn de kosten? Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan dit soort verwachtingen? Om antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je reviews en beoordelingen over CityBakery en vergelijkbare ondernemingen op onze website lezen. 

Wat is CityBakery

CityBakery is een bedrijf dat gerund wordt door een team aan ambachtelijke bakkers en koks die allen een passie voor goed en lekker eten met elkaar delen. Met een Noord-Hollandse ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit maakt het bedrijf waar wat ze beloven (goed en lekker eten de volgende dag bezorgen) en daarbij staan de wensen van hun klanten centraal. Bij CityBakery is het mogelijk om online ontbijtjes, lunches en dinerboxen te bestellen. Daarnaast lever ze ook taarten en gebak. Het bedrijf bezorgd in geheel Nederland (m.u.v. Zeeland en de Wadden). 

Producten en diensten CityBakery

Als je een bezoekje brengt aan de website van CityBakery staan er gelijk diverse categorieën voor je klaar. Zo kun je kiezen uit: Ontbijt, Lunch, Diner en Taart & Gebak. Verder is het mogelijk om de best verkochte producten, zoals de hightea te bekijken. Als je liever bovenaan de verschillende categorieën bekijkt gaat dat ook. Daar kan je kiezen uit: Ontbijt, Lunch, Taart, Gebak, Zakelijk, Gelegenheden en Reviews. Als je op zo’n categorie klikt kun je door sorteren op basis van jouw voorkeur. Wanneer je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover meer toepasselijk informatie lezen. Voor sommige producten is het mogelijk een foto toe te voegen, om jouw bestelling zo gepersonaliseerd mogelijk te maken. 

Als je graag wilt bestellen heb je daarvoor diverse opties. De betaalmethodes zijn als volgt: iDeal, PayPal, Maestro, Visa en Mastercard. CityBakery bezorgt taart/gebak in heel Nederland (m.u.v. Zeeland en de Wadden). Als je voor 17.00 uur besteld, wordt je bestelling de volgende dag geleverd tussen 08.00 en 14.00 uur. De verzendkosten zijn € 7,50. 

Contact

Wil je graag een bestelling plaatsen bij CityBakery, maar heb je een vraag? Of een andere reden om graag contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan gaat dat op verschillende manieren. Zo kun je live chatten met een medewerker. Of op de site via een contactformulier jouw vraag of opmerking delen. Direct een mailtje sturen gaat ook, gebruik daarvoor het adres: info@citybakerytaart.nl. Zelf onderzoek doen naar de onderneming is ook mogelijk, daarvoor kan je Btw nummer: NL856854001B01 en KvK nummer: 67157661 gebruiken. 

Reviews en beoordelingen CityBakery

Heb je al eens eerder gebak, ontbijt of andere producten bij CityBakery gekocht? Of een compleet andere ervaring met het bedrijf gehad? Dan zijn wij benieuwd hoe dat bevallen is! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het mogelijk voor andere geïnteresseerde om een beter beeld over CityBakery te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze website.