webwinkelkeur reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

webwinkelkeur

Heb jij een webshop? Dan wil je zeker dat je klanten niet hoeven te twijfelen over de betrouwbaarheid van jouw onderneming. Een manier om dat te bereiken kan zijn door gebruik te maken van keurmerken, maar hoe kom je aan die? Stichting WebwinkelKeur is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder kan helpen.

Voordat je gebruik gaat maken van de diensten die Stichting WebwinkelKeur je biedt, wil je wel een aantal dingen over de stichting weten. Daarbij kan je denken aan kwesties als: hoe werkt Stichting WebwinkelKeur eigenlijk? Valt het bedrijf zelf wel te vertrouwen? Wat voor prijzen kan ik bij de onderneming verwachten? Is het makkelijk om mijn eigen webshop te registreren bij Stichting WebwinkelKeur en hoe werkt dat? Waar moet ik zijn als ik contact op wil nemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, kan je op onze website Stichting WebwinkelKeur beoordelingen en reviews lezen. Zo kan je zelf bepalen of je gebruikt wilt maken van de onderneming.

Wat is Stichting WebwinkelKeur

Stichting WebwinkelKeur is een bedrijf dat stelt dat ze de e-commerce branche willen helpen door het kopen op het internet makkelijker en veiliger te maken, aldus het bedrijf. Verder stelt de onderneming ook dat ze kleine tot middelgrote ondernemingen willen helpen met concurreren tegen de grote multinationals. Daarbij geven ze ondersteuning in de vorm van juridische controle over jouw bedrijf, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan tools, documenten, en review software.

Producten en diensten Stichting WebwinkelKeur

Ben je benieuwd naar wat Stichting WebwinkelKeur je te bieden heeft? Dan kan je hun aanbod bekijken op de website van het bedrijf. Als je daar bent kan je gelijk beginnen met het aanmelden van jouw eigen webshop. Dat gaat als volgt: allereerst heb je keuze uit drie pakketten: Start €8.95 per maand, Plus €12.95 per maand of Pro €19.95 per maand. Daarna geef je persoonlijke- en bedrijfsgegevens op, zoals bijvoorbeeld: bedrijfsnaam, contactgegevens en KvK-nummer. Verder kan je bovenaan sorteren op basis van verschillende categorieën, waaronder: Keurmerk, Reviews, Abonnementen, WebwinkelKeur en Kennisbank. Hier kan je meer informatie vinden over de voordelen, kosten en werkingen van de diensten die je bij Stichting WebwinkelKeur kunt vinden.

Klaar om te betalen? Dan heb je daarbij de keuze om dat maandelijks of jaarlijks te doen. Over bedenktijd, herroepingsrecht en retouren valt meer te lezen op de website van Stichting WebwinkelKeur.

Contact

Wil je jouw bedrijf aanmelden bij Stichting WebwinkelKeur, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren, zo kan je voor contact via de mail een bericht sturen naar het adres: info@webwinkelkeur.nl. Zelf de hoofdvestiging van de onderneming bezoeken kan ook, daarvoor moet je aan de Bisschopstraat 18, 7513 AK, Enschede zijn. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor KvK Nr: 53020162 en Btw: NL850710959B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Stichting WebwinkelKeur

Gebruikt jouw webshop een keurmerk van Stichting WebwinkelKeur? Of heb je al eens een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe dat beviel! Deel je mening over Stichting WebwinkelKeur met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere lezers om een beter beeld over Stichting WebwinkelKeur te vormen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review