squla ervaringen, reviews en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Squla

Review: Squla - Voor alle vakken van de basisschool

Squla is een online leerplatform dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het biedt een breed scala aan vakken en onderwerpen, van rekenen en taal tot geschiedenis en aardrijkskunde. Squla maakt leren leuk en interactief door middel van quizzen en games. Het platform is ontworpen om kinderen op een speelse manier te laten oefenen en leren, en is zowel thuis als op school te gebruiken.

Met Squla kunnen kinderen zelfstandig aan de slag en op hun eigen niveau oefenen. Het platform past zich aan aan het niveau van het kind en biedt uitdagende opdrachten en vragen. Daarnaast is Squla ook een handig hulpmiddel voor ouders en leerkrachten, omdat zij de voortgang van het kind kunnen volgen en inzicht krijgen in de resultaten.

Leerzaam en leuk

Squla is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. De quizzen en games zijn interactief en houden de aandacht van het kind vast. Het platform maakt gebruik van aantrekkelijke graphics en animaties, waardoor leren een plezierige ervaring wordt. Daarnaast worden kinderen gestimuleerd om goed hun best te doen door middel van beloningen en cadeautjes. Het 'ren spelletje' en de cadeautjes die je kunt 'kopen' zijn een extra stimulans, aldus een ouder.

Een beroemde persoon zei ooit: "Leren is fouten durven maken en het blijven proberen. Niets leert sneller dan een spelend kind." Dit is precies waar Squla op inspeelt. Het platform biedt een veilige omgeving waarin kinderen kunnen experimenteren en leren zonder bang te hoeven zijn om fouten te maken. Squla moedigt kinderen aan om door te zetten en te blijven proberen, wat essentieel is voor hun ontwikkeling en groei.

Inzicht in de voortgang

Een van de grote voordelen van Squla is dat ouders en leerkrachten inzicht krijgen in de voortgang van het kind. In het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail kunnen zij de resultaten van het kind volgen en zien welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben. Dit stelt ouders en leerkrachten in staat om gericht te ondersteunen en eventuele problemen tijdig te signaleren.

Conclusie

Squla is een uitstekend leerplatform dat spelenderwijs leren bevordert. Het biedt een breed scala aan vakken en onderwerpen, waardoor kinderen op een leuke en interactieve manier kunnen oefenen en leren. Het platform is adaptief en past zich aan het niveau van het kind, waardoor het kind altijd op zijn eigen niveau kan werken. Daarnaast biedt Squla ook inzicht in de voortgang, wat ouders en leerkrachten helpt om het kind te ondersteunen en problemen tijdig te signaleren. Kortom, Squla is een waardevolle aanvulling op het onderwijs en een geweldige manier om kinderen te motiveren om te leren.

Heb jij ervaring met Squla? Laat dan hieronder een review achter en deel jouw ervaringen met andere gebruikers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Smit 1 jaar geleden
8
Squla is een fantastisch online oefenprogramma voor kinderen. Mijn kinderen hebben er de afgelopen maanden gebruik van gemaakt en hun schoolprestaties zijn enorm verbeterd. Het heeft hun zel...

Alle reviews ( 1 )

Fantastische dingen gebeuren wanneer leren leuk wordt!

Squla is een fantastisch online oefenprogramma voor kinderen. Mijn kinderen hebben er de afgelopen maanden gebruik van gemaakt en hun schoolprestaties zijn enorm verbeterd. Het heeft hun zelfvertrouwen vergroot en ze vinden het ook nog eens ontzettend leuk om mee te leren. Het programma biedt quizzen en games in alle vakken van de basisschool, meer dan 70.000 in totaal! Dit zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te leren valt en de uitdaging blijft bestaan. De vormgeving is prachtig, kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen. Bovendien ben ik erg enthousiast over de ouderportal die Squla aanbiedt. Hiermee kan ik als ouder precies zien welke onderwerpen mijn kinderen behandelen op school, welke voortgang zij maken op Squla en waar zij extra hulp nodig hebben. Tenslotte heb ik echt waardering voor de klantenservice van Squla: ze zijn vriendelijk, snel reageren op mijn vragen per e-mail of chat en denken met je mee bij problemen met het programma. Mijn conclusie? Als je wilt dat jouw kind zich thuis plezierig bezighoudt met educatieve content die hem/haar verder zal helpen herhalingsleer toe te passen én nieuwe dingen te ontdekken kun je optimaal gebruik maken van dit product!

S
Smit 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review