Spoedteststraat.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Spoedteststraat.nl

Testen voordat je op reis gaat, kan soms lastig zijn omdat je niet te vroeg of te laat moet laten testen.

Er zijn veel online websites waar je een afspraak kunt maken om je te laten testen voordat je op reis gaat. Hoe weet je welke bedrijf je het beste ervaring gaat aanbieden?

Wat is Spoedteststraat.nl

Spoedteststraat is een bedrijf waar je verschillende corona testen kan afnemen om een reis certificaat te krijgen voordat je op reis gaat. Wil je meer te weten komen over wat voor bedrijf het is en wat het allemaal inhoudt? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je binnen de aangegeven tijd de resultaten binnen krijgt? Zijn ze betrouwbaar? Door de recensies te bekijken weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je een afspraak maakt bij een van de test locaties. Lees op onze review site meer over dit bedrijf.

Over Spoedteststraat.nl

Spoedteststraat is een bedrijf waar je verschillende corona testen kan afnemen op een van hun test locaties in Nederland zodat je alle nodige documenten kunt ontvangen voordat je op reis gaat. Je kunt als consument en als bedrijf gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Daarnaast, kun je alle informatie makkelijk vinden op de website omdat alles netjes verdeeld is in categorieën zoals reserveren tot aan service.

Spoedteststraat.nl aanbod

Spoedteststraat biedt verschillende corona testen variërend van PCR tot antigeen sneltest. Het is zelfs ook mogelijk om je thuis te laten testen. De prijzen verschillen per corona test en per gebied. In Nederland kost een antigeen test € 89, een basis PCR test kost € 119, een PCR test regular kost € 149 en een spoed PCR test kost € 219.

Betaalmethodes, locaties, uitslag en garanties

Wanneer je online een afspraak maakt bij Spoedteststraat, kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes tijdens het afrekenproces. Je kunt kiezen uit verschillende test locaties op basis van de corona test die je hebt gekozen om af te nemen tijdens je afspraak. De uitslag verschilt per corona test. Bij een basis PCR test krijg je de uitslag binnen 20 uur. Bij een PCR test regular krijg je de resultaten binnen 10 uur. De uitslag voor een antigeen sneltest krijg je binnen +/- 15 minuten. Daarnaast, is het mogelijk om een afspraak te maken voor twee soorten corona testen. De uitslag daarvan krijg je binnen +/- 15 minuten tot 2 uur. De testduur voor alle corona testen duurt gemiddeld 5 minuten. Alle corona testen zijn officieel goedgekeurd door de overheid en de reis certificaat is wereldwijd erkend. Daarnaast, is het laboratorium gecertificeerd door het RIVM & Medical Laboratories ISO 15189.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice van Spoedteststraat 7 dagen per week altijd voor je klaar. Alle contactgegevens zijn te vinden op de website. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt gebruik maken van de live chat, het telefoonnummer, het whatsapp nummer, het e-mailadres of het contactformulier. Daarnaast, zijn ze ook te bereiken via Facebook en Instagram.

Beoordelingen en ervaringen met Spoedteststraat

Heb je recent een afspraak gemaakt bij Spoedteststraat? Laat andere klanten dan over je ervaringen weten met het bedrijf door een review achter te laten. Reviews laten consumenten weten dat het bedrijf echt is en dat ze niet opgelicht worden. Was het proces netjes verlopen? Heb je binnen het aangegeven tijd je resultaat gekregen? Deel dan je ervaring met andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review