RocketLawyer

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

RocketLawyer

Rocket Lawyer

is een online juridisch technologiebedrijf. Het biedt particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven online juridische diensten, waaronder hulp bij oprichting, boedelplanning en beoordleing van juridische documenten.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit online juridische technologiebedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met dit bedrijf, heb je bijvoorbeeld een ervaring gehad met een juridische service en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Rocket Lawyer

Het bedrijf werd opgericht door Charley Moore in 2008. In 1996 studeerde hij af aan de UC Berkeley School of Law en begon zijn carrière als advocaat bij een bedrijf. In 1998 richtte hij zijn eerste eigen bedrijf Onstation Corporation op om software te leveren aan de auto-industrie. Vervolgens richtte hij in 2008 RocketLawyer op om bedrijven een betaalbare manier te bieden om toegang te krijgen tot juridisch advies. Zijn idee voor Rocket Lawyer was om een gebruiksvriendelijk platform te creëren waarop juridische documenten konden worden gemaakt en door iedereen konden worden gedeeld. In 2009 verkocht hij zijn bedrijf, Onstation Corporation en gebruikte dat geld om RocketLawyer te laten groeien.

Producten en diensten van Rocket Lawyer

Rocket Lawyer biedt online juridische diensten aan voor particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven, variërend van huwelijkse voorwaarden tot het oprichten van bedrijven. De online juridische diensten zijn beschikbaar voor abonnementhouders van Rocket Lawyer en geven toegang tot online rechtsformulieren, hulpartikelen en ook kortingen bij lokale advocaten. De online database met rechtsvormen van Rocket Lawyer was het oorspronkelijke uitgangspunt van het bedrijf en is sindsdien uitgebreid met verschillende andere diensten.

Naast de doe-het-zelf juridische diensten, biedt Rocket Lawyer consumenten en bedrijven ook toegang tot een netwerk van advocaten die juridische documenten van klanten kunnen beoordelen, vragen kunnen beantwoorden en andere juridsche diensten kunnen verlenen.

Klantenservice van Rocket Lawyer

Natuurlijk kan het zo zijn dat je contact op wil nemen met de klantenservice van Rocket Lawyer, dat kan! Je kan de klantenservice van Rocket Lawyer bereiken van maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 18.00 Pacific Time Zone (PST). Voor Nederlanders is het handig om het contactformulier in te vullen op hun website, aangezien ze verder alleen een Amerikaans telefoonnummer (+1(877) 881-0947) hebben.

Ervaringen, klachten en tips over Rocket Lawyer

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Rocket Lawyer achter op deze pagina van ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review