Replace Direct

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Replace Direct

Oei, oei! Koffie over je toetsenbord? Scherm laten vallen? Een nieuwe laptop of computer kopen is meteen weer een hele grote uitgave. Dus waarom niet het kapotte onderdeel vervangen door een nieuw? Op ReviewsBird.nl vind je een prachtig overzicht met online bedrijven waarbij je elektronica kunt bestellen. Bekijk bij welke shops jij terecht kunt, en, wat andere mensen van deze webwinkel vinden! Zo sla je twee vliegen in één klap! Laat je niet verrassen door een slechte service of oplichterij, en wees een kritische consument. Zelf ervaring met deze online webwinkel? Geef ons 1 minuut van uw tijd om een review achter te laten waarin u ons vertelt over uw persoonlijke beoordeling over deze winkel geeft!

Over Replace Direct
Replace Direct is onderdeel van de MyMicroGroup BV. Behalve Replace Direct overkoepelt de MyMicro Group ook de consumentenwebshop Accu.nl en wederverkopersplatform Twindis. Het bedrijf is in 2003 opgericht door 2 Brabantse broers en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als gevestigd in Beek en Donk. In hun opslag staan totaal meer dan een miljoen artikelen. Ze leveren deze goederen in Nederland en door heel Europa. Er is een telefonische klantenservice en staat ook een e-mailadres op de website aangegeven waar je eventuele vragen of opmerkingen naar heen kunt sturen. Replace Direct is opgericht in 2016, en is nu al goed voor een omzet van enkele miljoenen per jaar. Er zijn verschillende handige en veilige online betalingsmiddelen, zoals PayPal en het in Nederland populaire iDEAL.

Producten en diensten van Replace Direct
Bij dit bedrijf kan je terecht voor onderdelen en accessoires voor alles was met computers en elektronica te maken heeft voor veel verschillende merken, zoals Apple, Samsung, Bosch, Makita, Acer en Packard Bell. Daarnaast hebben ze ook 2 huismerken Yanec© als echt kwaliteitsproduct, en Blu-Basic© als prijsvechter. Hierdoor zijn ze in staat de totale consumenten markt te bedienen, van particulier tot groothandel en van consumenten die gaan voor topkwaliteit tot klanten die op de kleintjes moeten letten. Naast allerlei onderdelen voor laptop en pc kan je er ook terecht voor smartphones, onderdelen voor smartphones en hebben ze een groot aanbod aan accessoires voor alle merken. De website is erg overzichtelijk en je krijgt direct te zien of het artikel op voorraad is. Bestellingen worden binnen 24 uur bezorgd. Bij bestellingen boven de 50 euro hoeven geen bezorgkosten betaald te worden. Voor alle bestelde artikelen geldt een niet goed geld terug periode van 14 dagen, maar alleen als deze nog in de originele verpakking zitten.

Complimenten, Klachten en Tips over Replace Direct
Wanneer je het hele assortiment van Replace Direct wilt bekijken, ben je nog wel even bezig! Gelukkig hebben ze enkele prima filters geïnstalleerd die je kunnen helpen op je zoektocht naar het juiste onderdeel voor jouw telefoon, laptop of thuiscomputer.
Heb jij wel eens iets besteld bij Replace Direct? Een bepaalde oplader, een onderdeel om je spelcomputer mee uit te bereiden? Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw persoonlijke ervaringen met deze online webshop. Laat je beoordeling bij ons achter en laat anderen meeprofiteren van jouw ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!