Papayo reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Papayo

Als je online op zoek bent naar een kamer of ander soort woonruimte dan weet je dat die zoektocht niet heel eenvoudig is. De meeste platforms die er bestaan bieden gratis accounts waar je niet veel mee kunt of dure maandabonnement die eigenlijk boven je budget liggen. Daar wil het verhuurplatform Papayo verandering in brengen door meerdere soorten en kortlopende abonnementen aan te bieden. Hoe huidige klanten de service die Papayo te bieden heeft waarderen lees je in hun reviews op onze website. Op die manier kom je makkelijk te weten in hoeverre deze aanbieder echt verschilt van al die anderen. Overigens worden de woningen en kamers op de site van Papayo niet door het bedrijf zelf te huur aangeboden.

Over Papayo

Papayo

maakt deel uit van Marked labs BV uit Amsterdam en laat beschikbare woningen, appartementen en kamers in grote steden zoals Utrecht, Nijmegen, Rotterdam en Den Haag zien. Voor vragen over de aangeboden woonruimte dien je rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder van de desbetreffende woning. Heb je vragen over een Papayo abonnement dan kun je de klantenservice bereiken door gebruik te maken van het contactformulier. Ook is er een rubriek met veelgestelde vragen te vinden op de site van Papayo. Als verhuurder heb je mogelijkheid om gratis een woning of kamer op de site van dit platform te plaatsen. Je zult daarvoor wel een Papayo account nodig hebben, dat je overigens ook gratis aan kunt maken.

De producten en diensten van Papayo

Als je een kamer in Utrecht of een woning in Nijmegen zoekt dan heb je bij Papayo keuze uit drie verschillende abonnementen. Natuurlijk zijn er bij deze aanbieder nog veel meer woningen in andere plaatsen zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam te vinden. Je kunt kiezen uit een abonnement voor een week als je denkt snel succes te hebben met het vinden van woonruimte via Papayo. Daarnaast is er ook een maandabonnement verkrijgbaar waarmee je 31 dagen lang onbeperkt kunt reageren op alle advertenties die op de site te vinden zijn. Denk je langer dan een maand nodig te hebben om passende woonruimte te vinden? Kies dan voor het Papayo abonnement van drie maanden, op die manier heb je alle tijd om te zoeken naar de meest geschikt woning of kamer.

Reviews en commentaren over Papayo

Laat jouw Papayo review op onze website achter zodat we met elkaar kunnen laten zien wat Papayo echt in huis heeft. Is Papayo betrouwbaar? Hoe makkelijk is het écht om woonruimte via Papayo te vinden? Hoe worden vragen of klachten over je Papayo abonnement door de medewerkers van het bedrijf behandeld? Is het makkelijk om je abonnement stop te zetten? Aan de hand van de ervaring in jouw beoordeling komen potentiële klanten van Papayo precies te weten wat hen te wachten staat. Wacht dus niet langer en neem een paar minuten de tijd om jouw Papayo review ook echt te publiceren, als je zelf ook reviews gebruikt dan weet je hoe belangrijk ze zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review