Oppasland

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Oppasland

Elk jaar weer komen er veel nieuwe kindjes in ons land bij. Wellicht dat je zelf net baby hebt gekregen, of dat je kind al wat ouder is. Vaak brengt dit obstakels met zich mee in de vorm van gebrek aan tijd om op te passen. Vandaar dat we als kinderopvang al een lange tijd andere laten oppassen op onze kinderen. Misschien ben je zelf ook opzoek naar een oppas voor je kind, dan is Oppasland wellicht interessant.

Maar je wilt natuurlijk koste wat kost de juiste oppas voor je kind regelen, hoe vervelend zou het wel niet zijn, als je oppas niet naar wens is. Reviews lezen kan dan bij ons, van mensen die al eens eerder een oppas bij Oppasland hebben geregeld. Want de ervaringen van andere consumenten kunnen jou ook helpen, om beter in te schatten of Oppasland het wel waard is.

Over Oppasland

Oppasland is een online platform bedoeld voor oppassen en oppas-zoekende. Het bedrijf is opgericht in 2017, met het doel om: ‘’ouders, oppassers en gastouders met elkaar in contact te brengen’’. Naar eigen zeggen kan je bij hun een oppas vinden die aan je verwachtingen en eisen voldoet. Wellicht dat je zelf ook al eens eerder van de onderneming hebt gehoord, want Oppasland is onder andere bekend van RTL4 en het Parool. Een van de voordelen aan Oppasland is volgens hun dat je als ouder gratis in contact kunt komen, immers geld hetzelfde voor de oppassers zelf en gastouders.

Producten en diensten Oppasland

Als je op de website van Oppasland terecht komt krijg je direct een filter te zien, zo kan je zelf enkele kenmerken aangeven om een oppas bij jou in de buurt te vinden, denk aan: oppas zoeken en oppaswerk zoeken. Na het invullen van de plaats gegevens kan je je zoektocht nog verder specificeren op bepaalde aspecten als: geslacht, voorkeuren, datum, leeftijd, etc. Je krijgt dan een lijst te zien met alle oppassen in jouw buurt. Veel van deze beschikken over een profiel met informatie, zodat je zelf nog beter kunt inschatten of het de juiste persoon is.

Oppasland heeft ook een eigen blog, waar ze regelmatig informatie gerelateerd aan kinderen en oppassen kunt vinden. Wil je een VOG aanvragen, dan kan dat via de site van Oppasland. Als je een Oppasland Premium Account hebt, beschik je over een herroepingsrecht, echter is deze wel onderhevig aan een bepaald beleid, neem dat dus mee in gedachte.

Contact

Vragen, klachten, nieuwe ideeën of een andere reden om contact met Oppasland te zoeken? Neem dan een van de volgende contact methodes in acht. Het online contact formulier op hun website. Een mailtje sturen naar het volgende mailadres: support@oppasland.nl. Telefonisch contact via: 085 - 130 53 33. Tevens valt het bedrijf ook te vinden op diverse social media als Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast kan je de volgende gegevens zelf gebruiken voor onderzoek: KvK: 04086158 en BTW: 8199.02.676.B.01.

Reviews en beoordelingen Oppasland

Al ooit ervaring opgedaan met een oppasser van Oppasland, Of heb je zelf gewerkt via Oppasland? Laat hier dan weten wat je van het platform vond. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven over de kwaliteit van het portaal, of wat beter kon en al goed was. Laat achter of je Oppasland zou aanraden aan andere. Op deze manier krijgen ook andere potentiële consumenten een beter beeld over Oppasland en of deze écht aan hun eisen voldoet. Als je meer wilt leren over bedrijven zoals Oppasland, kan je reviews van Oppasland lezen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review